Tokoilu nimittäin. Kotitreeni neljällä koiralla, huh ;).

Pirre ekaksi. Ajattelin esitellä sille ajatuksen avon hypystä. Kun on pari vuotta seisottanut koiraa siellä esteen takana niin mitä luulette, osaako se ekalla harjoituskerralla istua siellä? Juu ei, ei osaa. Meinasi jo ärsyttää kun se oli niin vaikeeta mutta tarttee nyt vaan hillitä itsensä, Pirre tekee takuulla just niin hyvin kun se osaa. Paluuhypyn kanssa meni vähän paremmin mutta ei me vielä pisteitä saatais.

1740557.jpg

Oltiin eilen raveissa äitin kanssa!

Tärppä oli kakkosena ja teki itse asiassa agitreeniä. Heitin vetolelua oikealta puolelta ja huutelin "eteen", sitten leikittiin hurjana. Tehtiin tätä ihan hyvä tovi, mä olin ihan puhki tuosta leikkimisestä ja hillumisesta...*nolo*. Lopuksi vähän namikädellä (oikealla) imuttamista ja kuljetusta ja muutama tästäs. Niin ja yksi perusasento.

Seuraava potilas eli Nemo. Sen kanssa lähinnä leikin. Se kyllä syttyy kummasti tuohon vetämiseen! Oltiin siis aidan ulkopuolella ja Nemo oli aluksi menossa kovasti haistelemaan ja strittailemaan mutta kutsuin kerran ja vilautin lelua, eipä miettinyt muita hommeleita enää! Voin hyvin kuvitella että Nemon kanssa voisi olla normiryhmätreeneissä keskittymisvaikeuksia pelkän namipalkan kanssa. Yritin tehdä lelulla perusasentoja mutta siinä mun lelunkäyttömotoriikka ja -näppäryys ei kohdannut tarvetta laisinkaan. Vaihdoin nameihin ja tuli pari aika kivaakin perusasentoa. Lopuksi vielä namikädellä houkutellen pari jumppaliikettä, kyllä se on notkistunut ihan silmissä! Lieneekö syynä narttujengin tarjoama liikunta vai karistetut läskit, ihan sama, mutta notkistunut on!

1740539.jpg

Nessun jätin tarkoituksella viimeiseksi. Siellä portin takana oli hyvä katsella 3 muuta tokottajaa ja kerätä vähän höpinää pönttöön. Aloitettiin Nessunkin kanssa leikkimällä, oli taas aika hurjana :). Ei leikitty kauaa (vaikka olis ehkä kannattanut yrittää hyötykäyttää tuo vire leikkisinnin pidentämiseen) kun olin aikaisemmin ajatellut päivän agendaksi hypyn muistelun ja niitä "motivaatioseuraamisia". Hyppy meni ok, tosin palkkasin heti kun pysähtyi esteen taakse seisomaan. Sitten pari namia lautaselle ja erimittaisia seuraamisia, ei yhtään kisamittaista mutta pari vähän pidempääkin kuitenkin. Meni ihan ok. Tarkoituksella tein vapautuksia myös käännöksistä, ei siksi että ne olisi ongelmallisia vaan siksi, että josko niistä voisi yrittää saada sellaisia motivaationnostajia. Saa nyt nähdä, on niin paljon tehtävää muutenkin! Jossain välissä kokeilin Heidi D:n lemmikkipalstoille laittamaa vinkkiä siitä että liikkeenohjaajalle vastatusta valmis -sanasta tulisi naksu ja palkka. Esa teki kysymyksiä ja minä vastailin. Nessu yritti mennä maahan/puoliväliin siitä valmis -sanasta mutta muutama napakka hyvä toisto saatiin kuitenkin tehtyä. Lopuksi Esa kävi laittamassa lautaselle kissanruokaherkkua niin ettei me Nessun kanssa nähty joten yhdestä seuraamisesta tulikin sitten oikea yllätyspotti :).