On tehty tokoa, pikkupikkuerissä, milloin iltaruoan kera ja milloin kissanruoan vauhdittamana. Mutta siis monta pikkutreeniä on otettu. Niin ja Nemolle tein elämäni ensimmäisen "jäljen", kiitos Jossu ohjeista!

1729934.jpg

Nessu on tehnyt motivaatiotreeniä seuraamiseen. Eli kissanruokaa tai iltaruoka näkyville, pikkupätkä seuraamista ja vapautus ruualle. Lisäksi kävin ottamassa Nessusta ja Nemosta valokuvia Palokalliolla niin otin siinä yhteydessä Viirilän kentällä paikallaolonkin. Paikallaolo meni muuten hyvin mutta kun en heti käskenyt maahan niin ei meinannut pikkuodottelun jälkeen mennä ekalla maahan niin millään. Tästä vähän nillitystä ja sitten sujui. Täysi matka ja täysi aika meni muuten hyvin. Eilen otin myös piruuttani kokeiluna kaikki liikkeet paitsi luoksepäästävyys ja hyppy ja vasta sen jälkeen vapautus potille. Olin oikein tyytyväinen, liikkeestä maahanmenossa Nessu joko ennakoi tai muuten jätätti ja seisomisesta meni vasta tokalla istumaan mutta fiilis oli ok!

1729944.jpg

Pirre on jatkanut kaukoalkeiden parissa. Junnataan paikoillaan, kuulunee asiaan. Jos on vähääkään harjoitus vaikeutunut niin Pirre on tarjonnut istumisen sijaan seisomista tai ei ole noussut ekalla. Joten jatketaan tätä nyt sitten vaikka pidempäänkin ihan alkeistasolla.

1729948.jpg

Nemo on jumpannut pari kertaa. Eli ihan vain kahdeksikkoa jalkojen ympäri.

Tärppä on harrastanut istuallaan odottamista ja vähän seuraamista. Sujuu hyvin!