Tiinan ja Markon kanssa on otettiin itseämme niskasta kiinni. Kuukausi aikaa kisaan!

Nemo ensin. En yhtään tiedä Nemon "nappuloita" enkä käskyjä. Millan mukaan Nemo osaa tulla sivulle ja seuratakin mutta en sit tullut kysyneeksi mitä käskyjä Milla on käyttänyt tai mitä kautta Nemo tulee perusasentoon. Mutta ensin leikittiin. Nemossa tuntui olevan aika kivasti taisteluhenkeä, siihen malliin se jaksoi vetää narulelua, ei halunnut antaa sitä pois ja juoksi oikein sen peräänkin. Hyvähyvä! Leikin edetessä Nemo jopa toi lelua takaisin minulle pari kertaa. Hyvähyvä sekin! Varsinaiset liikkeet jätettiin vähiin, vähän tunnustelin että miten se tulee perusasentoon, vielä ei selvinnyt :P. Seuraaminen lennossa ja vähän matkaa meni ihan ok. Oikein mukava tutustelu Nemon kanssa!

1702259.jpg

Seuraavana Nessu. Pikkupikkupaikallaolo omin nokkinemme. Sitten seuraamista, vain muutamia askeleita ja lelupalkkaa. Meni kivasti. Sitten täysiaikainen paikallaolo Inkan ja Onnin kanssa, Tiina oli LO. Melkein kaikki alkulöpinät ja koukerotkin tuli, Nessu oli aika levoton tässä vaiheessa, pidin sen toisella yrittämällä namilla istumassa kun Tiina tuli luoksepäästävyyttä testaamaan. Itse paikallaolo meni hyvin vaikka Nessu haisteli ja pällisteli paljon. Sen perusilme oli mun mielestä kuitenkin luottavainen ja hyvä. Sitten vielä vähän pieniä seuraamispätkiä, ok nekin.

1699183.jpg

Tärppä leikki myös seuraamista. Pieniä muutaman askeleen pätkiä ja namia nokkaan. Tein myös käännöksiä. Tärpällä on ihan oma "ravuriaskellus" tuossa seuraamisessa, hilpeä ;). Istumaanjättöjä tein myös, paljon helpompina kuin mitä olen kotona vaatinut tai mitä vähän niin kuin joutuu tekemään agitreeneissä mutta ehkä tässä asiassa on tarpeen työstää ihan alkeisalkeita vielä. Noissa agitreeneissä tulee kuitenkin niin paljon rikkoja tässä vaiheessa. Välillä palkkasin lelulla, välillä namilla. Tiina tuumasi että Tärpän "treenioleminen" on muuttunut ihan muutamassa viikossa parempaan, kun sen ottaa autosta niin se ottaa ihan eri tavalla kontaktia muhun. Vaikuttaisi osuvalta arviolta, syy tähän kohentumiseen voi olla ihan se, että ollaan nyt treenattu enemmän kun ollaan käyty agissa ja mä olen parantanut palkkausta.

1702269.jpg

Pirre sai olla viimeinen. Sen hommiin kuului kaukokäskyjen alkeet mutta koska Pirre on niin hössö niin en ihan ensimmäiseksi teettänyt tuota vaan seurailtiin ensin vähän. Mutta ne kaukoalkeet tehtiin niin, että jätin namin ihan Pirren taakse tai parinkymmenen sentin päähän ja koira makaamaan. Ihan Pirren edestä käsky istu ja vapautus namille. Mun mielestä meni ok, luulen että jos ei mennyt ok tai mun ok ei ole se mitä oikeasti pitäisi hakea niin seuraukset tulee tässä liikkeessä näkyviin varsin pian... Välillä seurattiin vähän lisää, tosin enempi hupimielessä. Yksi alo-luoksetulo ja sitten uskalias kokeilu avoversiosta...eli lyhyeltä minimatkalta käsky tule, topakka ja painokas "seis" ja kyllähän tuo pysähtyi, tosin hitaasti mutta pysähtyi, heitin namin palkaksi.

1702274.jpg