Ennen Jokelan tokokokeita Nessun kanssa tehtiin pari "motivaatiotreeniä" kotona sekä kisapaikalla, ne meni ok. Tärpän kanssa käytiin agiloimassa mutta enpä kyllä enää muista mitä meillä on ollut ohjelmassa...  Niin ja mitään uusia kuviakaan mulla ei ole tämän postauksen höysteeksi.

Tokokokeet meni hyvin ja huonosti. Ekasta kokeesta tuli Räsäseltä 155 pistettä, Nessu oli NIIIIIIIN hyvä! Sillä oli ihan superupee fiilis koko kisasuorituksen ajan. Minä sitten nollasin liikkeestä maahanmenon kun en yhtään varmistellut, kyllä se kasi olisi ollut parempi kuin nolla... Jenni kuvasi suorituksemme videolle mutta mä olen nyt jostain syystä niin tanopää etten saa sitä linkitettyä tähän...

Seuraavana päivänä vire ei ollut yhtä hyvä, liikkeen lopettavat perusasennot takkusi mutta Laisilta saimme riivittyä kasaan 161 pistettä ja TK1:n :). Tiina ja Madde olivat mukana molemmissa kokeissa ja saivat molemmilta tuomareilta reilut 170 pistettä ja koularihan se heillekin tuli. Niin siistiä, jesh!

Kokeita seuranneena viikonloppuna oli ATD:n leiri Hauhovissa Hauholla. Mulla oli mukana Tärppä ja Nessu ja niillä kummallakin lauantaina ja sunnuntaina 3 peräkkäiset treenit, 2 agia ja yksi tokoa/tottista. Vähänkö oltiin kaikki väsyneitä! Sunnuntaina teinkin vain yhden agin per koira. Leiri oli erittäin antoisa, siitä jäi treeni-into oikein kuplimaan!

Viime sunnuntaina kävin korkkaamassa oman "agikisaurani" Hyvinkään koiraurheilukeskuksen avajaismöllikisassa. Nessu oli oikein nopea Nessuksi, tuijotteli vähän tuomaria, minä sössin kiellon tokavikalla esteellä. Nessulla oli vikan esteen jälkeen kiire pois kentältä mutta olen oikein tyytyväinen meidän ekaan yhteiseen starttiin!

Eilen sitten agiliidettiin oikein urakalla. Ensin oli Tärpän treenit ATD:n ryhmässä, ne meni oikein kivasti! Tehtiin omia aikojamme Aa ja keinu, ei mitään ongelmia kummassakaan. Ohjattuna harjoituksena oli U:n muotoinen "rata"; aita, pituus, mutkaputki, muuri ja pöytä. Se tehtiin molemmista suunnista. Tärppä osasi etsiä pituuden mutta putkeen menot vähän tökki, ihan kuin se olisi käynyt kurkkimassa putken suun ohi että ketä tai mitä siellä takana on. Muuri ja pöytä meni hienosti. Tuon treenin jälkeen mentiin vielä Sarille Tiinan ja Madden kanssa. Ohjelmassa oli kujakepit, meni ok ja sitten kolmen hypyn suora irtoamisharjoituksena. Tärppä ei osallistunut näihin treeneihin muuta kuin teki kujakepit pari kertaa ihan viimeisenä, sillä kun oli jo yhdet treenit alla.