Varsinaiset ohjatut treenit on joululomalla, mutta saimme kuitenkin käyttää treeniryhmän hallivuoroa. Pipsa ja minä olimme ainoat, jotka hyödynsi mahdollisuuden. Otin Nessunkin mukaan. Päätettiin tehdä oikein rataharjoitus, mulla oli mukana Sarin tapaninpäivän kinkunsulatuskisoja varten tekemät ratapiirrokset. A-estettä ei jaksettu siirtää, joten tehtiin möllimöllien 7 ekaa estettä.

(c) Kariluotoska

2184532.jpg

Musti ja Tärppä meni tuon hienosti. Nessu valkkasi kutosputken suuntaisesti ja samasta kohdasta alkavan kentän reunalla värjöttävän puomin putken sijaan. Onneksi Pipsa oli paikalla ja neuvoi, miten voin ohjata Nessun menemällä itse putken ja puomin väliin. Sitten sujui Nessunkin kanssa. Muutenkin matkin ohjaussuunnitelmani Pipsalta, en olisi välttämättä itse keksinyt valssata sekä 3-4 että 4-5 välissä. Etenkin Tärpän kanssa tuli tosi laajoja kaarroksia, en osaa huomioida tuollaisia asioita vielä lainkaan. Mutta hyvä meininki sillä oli ja minun mielestäni se on kyllä ihan sukkelakin. Nessullakin oli mukava vire ja minä tiesin juosseeni ;).

Rataharjoituksen jälkeen tehtiin yksittäisenä keinua Tärpän kanssa, Pipsa auttoi. Nessu teki keinua ihan keskenäänkin...se on jostain syystä tykästynyt siihen(kin). Niin ja ihan aluksi tein Tärpän kanssa puomin pari kertaa, se kun jäi siihen tilaan kun jäi sen keinumokan ja JANKKin episten jäljiltä. Pari kertaa Tärppä arpoi; laittoi etutassut nousulle, peruutti, yrittin hypätä sivusta ja mateli esteen. Pari toistoa ja sitten tuo jo muisti mistä olikaan kyse. Edelleen kuitenkin meni jalat jäykiksi jännitettyinä ylös, joten sutimista tuli.

Mutta oli lysti treeni!