Tänään otettiin kolmas yhteinen virallinen kisastartti Nessun kanssa. Nessu oli niiiiiin hyvä! Ja saatiin oikein tuloskin Hymy. Ei häävi, mutta saatiin kumminkin. Kaksi rimaa tippui (en itse asiassa edes tiedä missä kohdin!) ja kepeille mentiin ensin väärältä puolen sisään ja keskelläkin sössittiin kertaalleen. Ihanneaikaankin ehdittiin, alitusta tuli pari sekuntia. Nessu oli Nessuksi todella nopea ja meininki oli normaalia, paitsi siis Nessuksi aivan upeaa. Ei mitään arkailuja tai kyttäilyjä tai arpomisia missään. Häntä tötteröllä eteenpäin vain, aivan mahtavaa!

Ja vähänkö mageeta: Madde ja Tiina tulivat toisessa virallisessa startissaan toisiksi nollalla! ONNEAONNEAONNEA! Todella siistiä! Ja eikä siinä vielä kaikki: Sari-nato osallistui neljälle radalle kahdella koiralla ja teki 3 nollaa. Ja ei siinäkään vielä kaikki; Mona ja Wandakin tekivät puhtaan radan muutaman sekunnin ajan ylityksellä. Hemmetti, lisää tällaisia päiviä!

Ei mulla muutaNauru.

EDIT: ykkösten rata näyttäisi löytyvän netistä http://www.janakkalankoirakerho.net/mp/db/file_library/x/IMG/21421/file/25012009_Hyvinkaa-1lk_Huittinen