Maanantaiseen tapaan AgiTokolassa Erjan ja Mimmin hoteissa.

Ensin tehtiin kujakeppejä. Meni hyvin! Tärppä on tehnyt kapeampaakin kujaa, mutta ei haittaa pätkän vertaa, että hinkataan tätä huolella. Tällä kertaa lisähäiriönä oli  parin metrin päässä naru pinkeänä haukkuva treenikaveri ja emäntänsä, joka kuskaili kujakeppien läpi meidän harjoitellessa muoviohjaimia toisiin keppeihin. Eli noissa olosuhteissa ei olisi vaikeampi tehtävä välttämättä sujunutkaan vaikka Tärppä tuntunut häiriöstä piittaavan.

Ei ole uusia kuvia, joten kaivellaan vanhoja. Tärppä 8 vkoa.

Itsekseni yritin kierrättää Tärpällä kahdeksikkoa yhdellä aidalla. Jos jätin koiran esteen toiselle puolelle ja pyysin sitä hyppäämään mua kohti ja yritin kääntää sen ihan edessäni siivekkeen ympäri, sain tulokseksi laukkapiruetin ja sitten vasta siivekkeen kierron. Eli ei oikein sujunut. Jos taas olin aloittaessa koiran kanssa samalla puolella hyppyä, kahdeksikko sujui hyvin. Pyysin Pipsaakin siinä avuksi ja tuo toinen käännös oli Mustillekin eri tuntuinen kuin se samalta puolelta lähettäminen. Jäin sitten miettimään, että onko oikea "muuvi" kenties sylkkäri. Se vois kyllä olla, mutta en ole varma tarkoittiko Sari just sitä, kun viime tiistaina asiasta lyhyesti puhuttiin.

Tärppä 10 vkoa tekee Pirrestä selvää.

Toisessa ohjatussa harjoituksessa P-kirjaimen muotoinen rata: rengas (harjoitusversio ilman kehyksiä), aita, suora putki, 90-astetta oikealle aita, mutkaputki ja aita. Tärppä oli super. Mimmi sanoi, että meni hyvin, mutta tee nyt uudestaan. Tehtiin uudestaan ja meni hyvin. Mimmi tuumasi, että eipä tätä tartte isommin harjoitella Hymy. Lopuksi tehtiin vielä Erjan avustuksella keinu muutamaan kertaan. Kivat treenit!