Huonosti suunniteltu (what else is new...) ja huonosti toteutettu. Kaiken lisäksi olin vielä poikkeuksellisen tyhmäkin. Olkkarissa oli telkkari auki kun yritin puuhastella Nessun kanssa. Siellä meni Priima ja aiheena neuletapaamiset ja neuleblogit. Oli ehkä pakko katsoa. Ja Neppu seisoo vieressä ihmeissään...

Ihan pahvi kuva. Tyksin.

Nessulle kapulan pitoa perusasennossa. Kummasti se käänsi etupäätä vasemmalle, kai se yritti saada paremmin katsekontaktin muhun? Muuten meni hyvin. Paitsi että voiko sitä nyt sanoa, että meni hyvin kun kerran perusasento mätti... Pari kertaa paikallaoloa niin, että menen hetkeksi näkymättömiin. Ekalla hyvä, toistolla nousi! Prkl. Pysäytykset "nelosella" meni hyvin, paitsi että nyt alkaa hiffata ennakoinnin päälle. Täytyy ilmeisesti ottaa vaihtelut ja vauhdittamiset mukaan jo nyt. Liikkeestä maahanmeno ja seisominen testimielessä, en ole tehnyt niitä ikuisuuksiin! Pääsin kuin pääsinkin kävelemään koiran taakse, vaikkakin lyhyen matkan. Sitten hinkattiin taas asennonvaihtotekniikkaa. Perusasentojakin tehtiin jokunen tuon kapulanpidossa ilmenneen kääntymisen takia.

Tärppä harjoitteli istuallaan odottamista. Kuutisen hyvää toistoa ja yksi missä nousi. En liiku edelleenkään kauaksi, tätä täytyy tehdä ihan jokaikinen kerta kun treenataan. Ja tehdä vähän arkielämän testiäkin, josko joku kotitilanne olisi helpompi vaikeutus kuin istuttaa koiraa agihypyn edessä. Tärpälle jälleen puunkantotelineen kiertämistä. Tässäkin pitäisi saada lisättyä sitä välimatkaa. Asennonvaihtotekniikkajuttu meni hyvin, mutta Tärppä ei mene sillai hissinä seisomasta maahan kuin Pirre ja Nessu. Ja oikea takajalka levisi enemmän sivulle kuin toinen. Muuten oikein jees.

Pirre hömpötti. Kiersi puunkantotelinettä, etsi nameja, teki riemukkaita perusasentoja ja maahanmenoja.