...meidän agikouluttajalla nimittäin. Eilisissä treeneissä en tiennyt liikuinko eteen- vai taaksepäin. Opeta semmoista sitten.

Mimmi oli laatinut harjoitukseksi neljän hypyn hässäkän, jolla tehtiin erilaisia takaakiertoja. Nämä menivät kyllä enempi vähempi ohjaajan kouluttamiseen, Tärppä teki mielestäni kutakuinkin sitä mitä tilasinkin. Pari Mimminmoikkausta Tärpältä tuli ihan omasta päästä. Omaa vuoroa odottaessa tehtiin keinua ja A:ta, meni ok. Ekalla kerralla Tärppä tuli keinulle tosi kovaa, myöhemmillä jarruttelin ja Tärppä tulikin sitten "kynsillä kiiveten", fiilis oli kuitenkin hyvä.

Kotona on tehty tokohommeleita parin treenin viikkotahdilla. Pitäisi kyllä tsempata, jos meinaa kisaamaan päästä! Nessu on tehnyt kaukojen asennonvaihtoja, perusasentoja, kapulan pitoa ja pari kertaa liikkeestä maahanmenoa ja seisomista sekä paikallaoloa. Kapulahommissa mennään mun mielestä ihan ok, olen keskittynyt palkkaamaan rauhassaolemisesta. Tänään tein jotain ennenkuulumatonta ja naksuttelin metallikapulan koskemisesta! Kaukojen asennonvaihdoissa taidan tarvita ulkopuolista tarkkailijaa. Toisaalta tuntuu, että on edistytty hieman siinä malttiosastossa, toisaalta taas tuntuu, että seilailua on tullut lisää. Täytyy saada Tiina ja Madde narutettua tokotreeneihin ;).

 

Tärppä on tehnyt odottamista, asennonvaihtoja, perusasentoja ja kapulan tökkäämisiä. Odottamisessa ollaan edetty, voisi taas vähän vaikeuttaa kestolla tai etäisyydellä. Asennonvaihdoissa etenkin makuu on parantunut. Perusasennoissa Tärppä ei tule ihan niin innokkaasti kuin tykkäisin, tätä täytyy vähän mietiskellä. Kapulan tökkääminen on kivaa ja onnistuu 10/10. Eli sitä pitäisi vaikeuttaa, mutta juuri tämä nimenomainen kohta on mulle vaikea, pitäisi saada koira avaamaan suu kapulalle.