Flunssan takia koirien liikunta ja virikkeet on olleet ihan minimissä. Edelleenkään en ole terve, joten lenkit ja kunnon treenit saa vielä odottaa. Mutta jotain on pakko tehdä, siispä olkkaritokoa.

Ensin Nessu. Tavoilleni uskollisena, ei mitään erityistä treeniohjelmaa tälläkään kertaa. Kaukoja minimatkalta. Sujui hienosti! Yksi "koko sarja", palkka joka vaihdon jälkeen. Sitten noutokapulan pitoa sivulla. Se sujui huomattavasti paremmin kuin odotin, tehtiin kymmenkunta onnistunutta toistoa, kapula ei tippunut kertaakaan. Sitten vein kapulan huoneen toiseen päähän, hienoja noutoja! Muutama toisto ja jätin kapulan välillä pystyynkin. Kokeiltiin myös luoksetulon pysäytystä. Vein namialustan huoneen toiseen päähän ja vapautin Nessun hakemaan herkkupalaa. Paluumatkalle käsky tule ja pysäytys seis- tai seiso-sanalla. Suht hyviä onnistumisia, olisi se pysäytys napakampikin voinut olla. Loppumatka luoksetulokäskyllä (sivu) perusasentoon meni myös hyvin, ei himmaillut. Lopuksi perusasentoja ja liikkeestä pysähtymisiä. Ihan jees nekin.

Seuraavana Tärppä. Erityisesti paikallaoloa. Olin oikeastaan aika yllättynyt, miten hyvin Tärppä meni perusasennossa maahan. Hidashan se on, jos vertaa Nessuun, mutta meni alas ekalla käskyllä heti kun sen kuuli. Paikallaoloissa ei tullut epäonnistumisia, mutta matka ja aika olivat lyhyitä. Sitten tehtiin seuraamista ja liikkeestä pysähtymistä. Olin oikein tyytyväinen. Liikkeestä maahanmenotkin meni hyvin, mutta alussahan siinä liikkeessä vielä ollaan. Kokeilin myös ekaa kertaa takaisin perusasentoon nousemista ja jostain syystä tuntui, että Tärpän kanssa toimisi perusasentokäsky kun Pirren ja Nessun kanssa sanon istu. Meni ihan ok, Tärppä nousi kivasti, vaikkei mikään raketti olekaan. Otettiin yksi luoksetulokin, hyvä meininki ja ihan oikea asento löytyi :).

Pirre oli viimeisenä ja sille, pikku ahmatille, ei jostain syystä kelvannut Tärpän agilitypalkinnoksi saamat koirannamit. Hämmentävää! Pirre peruutteli, seurasi ja meni liikkeestä maahan. Yksi luoksetulokin otettiin. Se on kyllä innokas! Äiskän pulu :).