Oikeasti ollaan kyllä palattu agilitytreeneihin. Viimeksi ei tosin päästy, kun reipas pikku Tärppä kiskoi juuri ennen treeneihin lähtöä joulukinkun paistorasvaa parempaan talteen. Oksensi matolle jotain suhteellisen vastenmielistä ja vasta siitä älysin, että jotain on puuhattu. Tärppä oli kuin ilmapallo ja yllättäen sitä myös janotti kovasti... Onneksi se oli muutamassa tunnissa aivan oma itsensä, mutta silti harmitti, kun treenit jäi väliin.

Viikko ennen joulua pääsin kokeilemaan Agilityakatemian tarjoamaa koulutusta, kun Liikasten lauma oli lomailemassa. Oli tosi kivaa päästä tutustumaan uuteen paikkaan ja kouluttajaan. Ohjelmassa oli vastaisen käden käyttö ja sitä ei olekaan varta vasten aiemmin harjoiteltu. Meni kivasti, Tärppä osaa jo vaikka mitä ja kouluttaja Juha Orenius oli kyllä mies paikallaan! Hieman kyllä hymyilytti oma "kermap*rseytyminen"; lämmin ja valoisa tekonurmihalli edellisenä päivänä, taskussa olevat Frolicit ja koiran vesi jäässä seuraavana. Ei tarvitse arvailla, kumpi oli miellyttävämpää :P.

Agikisat lähestyy, mennään Tärpän kanssa Hyvinkäälle heti vuoden vaihduttua. Aikataulukin tuli ihan muutama minuutti sitten, rataantutustuminen klo 07.20, hehhehe... Ilmoitin Tärpän kahteen starttiin. Toistaiseksi meidän tuplastartit epiksissä on menneet aina huonommin tokalla kierroksella. Täytyy yrittää tsempata ihan erityisesti, että opitaan kisaamaan tupliakin! Tärpän valeraskaus taitaa kyllä pukata päälle, mutta ei heitetä kirvestä vielä kaivoon.

Noin muuten on otettu toooooosiii lungisti. Joulu ja kaikkee. Olen neulonut paljon, ihanaa kun on ollut aikaa tehdä niin. Uudet, joulupukin tuomat Knit Pro vaihtopyöröt on mahtavat neuloa. Villatakin takakappale ja toinen etukappale ovat jo valmiina.

Kuva on lokakuulta, talvikuvat tältä vuodelta on vielä ottamatta. Ehtiihän sitä vielä ;).