Olen ollut kirjoittelutauolla ranteen jännetupintulehduksen vuoksi. Käsi ei ole parantunut, mutta kyllästyin elämisen rajoittamiseen...

Tärppä on aloittanut kisauransa kakkosissa. Startteja on kertynyt jo useampia; Lohjalla kaksin kappalein, yksittäin Janakkalassa ja tupla Järvenpäässä. Lohjalta onnistuttiin saamaan ekalta hyppäriltämme ja ekalta kakkosten radaltamme peräti nolla, mutta sijoitus oli vasta kuudes. Muuten on tullut hylkyjä ja vitosia yliajalla. Olen nyt oppinut sössimään Tärpän keppien sisäänmenon kisatilanteessa ;). Hyviä ratoja kuitenkin, isoja kaarroksia tulee paljon ja en osaa ohjata Tärppää ennakoivasti seuraavan esteen suuntaan. Edelleen tuntuu siltä, että kakkoset on meille juuri passeli paikka, taidetaan viihtyä siellä pitkään :). Lohjan kisassa meidät kuvasi Katja Nieminen, kiitos!

(c) Katja Nieminen

Kevään koira-aiheinen luentotarjonta on ollut mainiota, kaksi "pakko päästä" tapahtumaa on käyty osallistumassa: Kenth Svartbergin luento ja James Serpellin luento. Koirien käyttäytymisestä on tehty ja tehdään ihan oikeaa tutkimusta, suosittelen tutustumaan! Niin piristävää, ja itse asiassa toiveita herättävää, että tällaisia luennoitsijoita tuodaan Suomeenkin. Välillä tuntuu, että kaiken maailman maallikkosaarnaajat ovat koiraihmisten silmissä jumalasta seuraavia.

Nyt ollaan treenitauolla Tärpän juoksun takia. Onneksi Villi kävi piristämässä meitä :)!