Se olis niin kuin kesäloma. Ilman mitään etukäteisohjelmaa on hengailtu 3 viikkoa, viimeinen viikko vielä edessä. Ei voi tämän käden takia tehdä käsitöitä eikä valokuvata. Ja tajusin just, että hiljalleen heräilevä ratsastusintokin kannattaisi sammuttaa saman tien, ei tällä lapasella ohjia pidellä. Onneksi on kuitenkin voinut käydä agilitytreeneissä! Vasurilla palkkaus on välillä vähän niin ja näin, mutta ei onneksi rajoita treenaamista.

Tärppä on ollut agitreeneissä tosi tahma. On oikein harmittanut ja mietityttänyt, että miksi. Fyysinen kunto on huono kuukauden mitään tekemättömyyden jäljiltä, mutta sitä on sentään helppo kehittää ihan arjessakin. Valeraskaus ei ole vielä päällä, senkään vuoksi ei pitäisi olla liisterissä. Hellettähän täällä on ollut, mutta ilta-aikaiset treenit on saatu pitää ihan järkevissä lämpötiloissa. Olen yrittänyt vähän parantaa palkkausta, se tuntuisi hieman auttavan. Mutta toistoihin Tärppä hyytyy. Se ei ole minusta niin pehmeä luonteeltaan, että sen pitäisi reagoida toistoihin "rangaistuksina virheestä", mutta voisiko se olla niin fiksu, että tuumisi että been there done that. Mene ja tiedä, katsotaan nyt vähän aikaa josko tilanne paranisi kunnon kohotuksella ja palkkausta parantamalla.

Villi silloin ihan pienenä, nythän se alkaakin olla jo iso tyttö ;).

Agirotukin oli ja meni. Se on kyllä hauska tapahtuma, siellä on jopa vaara agilityn yliannostukseen :). Tärppä oli mukana minikilpailevien Cardi Can -joukkueessa yhdessä Heddan, Madden ja ko. kisastartista eläköityneen Jolan kanssa. Aamulla 7:30 Ylöjärvellä tiesi aikasta varhaista aamuherätystä ja oltiin ensimmäinen joukkue radalla. Koirien kannalta tosin hyvä, ei ollut ehtinyt päivä vielä kuumeta. Jola 10 v taisi olla nopein koira joukkueessa :). Tärpän rata meni, öh, niin ja näin. Alussa yllättävä radalla huitelu ja renkaan sivusta hyppääminen x 2 ja minulta muutoin huonoa ohjausta. Joukkueessa Madde oli ainoa, kun ei tehnyt virheitä! Rata ei tosin ollut niin vaikea, etteikö onnistumisten pitänyt olla mahdollisia meille muillekin.

Juhlan kunniaksi otettiin alkukesällä kuvia KVA Frescosta.

ATD:n treenien lisäksi ollaan käyty pari kertaa Sarilla ja tehty keppejä kotona ja testattu Tiinan ja Madden uudet hienot kujakepit. Agirodun typerästä ohjauksesta jäi niin paljon hampaankoloon, että menin ja ilmoitin Tärpän HAU Openin viralliseen kakkosten starttiin. Oli niin halpaakin :P. Noh, aikuisten oikeasti tarvitsen itse kisakokemusta. Radan ohjaussuunnitelman teko on mulla täysin lapsen kengissä. Eipä mulla ole juuri kapasiteettia eri vaihtoehtoihin, mutta sitä vois edes yrittää käyttää kisassa edes jotain oppimastaan, vaikka sitä ei paljoa olekaan... Olin kyllä alunperin aikonut jatkaa kisaamista vasta elo-syyskuussa. Niin ne suunnitelmat muuttuu lennossa. Voi olla tosin, että maanantain kisa vaihtuu vielä helteestä toipumiseen, on luvattu aikamoisia kelejä!