Sunnuntaina 22.8.2010 oli Lohjalla kolmen startin "HI-GI" kisat, kaksi agirataa ja yksi hyppäri.

Ekalla radalla onnistuttiin oikein kunnolla, sillä tuloksena oli 0 ratavirhettä ja kolmas sija :)! Luokassa oli yli 10 kilpailijaa, joten kolmelle ensimmäiselle jaettiin myös luvat, jei! Rata oli Ritva Herralan agilityrata, mielestäni kiva ja suht simppeli, haasteina kaksi takaakiertoa.

Toinen kilpailu oli Henri Luomalan agilityrata. Sain meille mukavan viretilan päälle, mutta rataan en saanut sellaista kunnon otetta. Seiskaputken jälkeinen elämä aiheutti päänvaivaa. Rata sujui kuitenkin suht kivasti, ylimääräistä lenkkiä A:n ja toisen putken jälkeen. Ja lentokeinu...! Eli vitonen tältä radalta:

Tunsin, että nyt Tärppä tulee putkesta lujaa, mutta ei ehtinyt aivot toimia, että olisin hidastanut sitä keinulla. Toivottavasti ei jäänyt traumoja! Korkealta Tärppä ei lentänyt, enempi oli hilkulla onko lentomalli vai ei. Mutta niin ruma keinu joka tapauksessa, että "henkisesti" se oli kyllä lentokeinu ;).

Viimeisenä oli Herralan hyppäri. Lyhyt rata kuin mikä, 120 m / 35 s eli etenemä 3,4m/s ja 16 estettä. Ei tuntunut vaikealta, S-kiemura ja yksi semmoinen loivempi takaakierto, tosin renkaan jälkeen. Mietin vain, että mitenköhän ehditään aikaan enkä sitä, että onpas vaikea suunnitella ohjausta. Lähdössä Tärppä tuntui vähän tahmealta, mikä ei sinänsä ollut ihme, olihan se eka kerta ikinä kun kisattiin kolme peräkkäistä starttia. Lähdettiin vähän hitaasti liikkeelle ja hyllytin Tärpän jo nelosesteellä. Lähdin vähän liian aikaisin puskemaan koiraa välistä vedosta esteen yli, joten Tärppä ehti mennä vielä hyppäämään esteen väärästä suunnasta. Noh, tässä ei mitään hämminkiä. Mutta mutta...jatkettiin rataa ja Tärppä lähti kahdessa kohdassa moikkaamaan henkilökuntaa! Ilmeisesti meni kuppi nurin väsymyksestä. Olin varmaan itsekin jo väsynyt, enkä keskittynyt niin hyvin kuin aiemmille radoille, heijastuuhan se tietysti koiraankin. Tuo viimeinen ratahan se tietysti jää mieleen, eikä se eka joka meni oikeasti hyvin... Ensi sunnuntaina uusi yritys -jälleen kolme starttia! Vähän kyllä huolestuttaa, että kannattaako sitä kolmatta tehdä lainkaan sitten kuitenkaan.