Blogin päivittäminen on jäänyt käsitöiden jalkoihin. Illat menee erilaisten käsitöiden parissa ja onpa sitä käyty ihan viikonloppukurssillakin, työpaikan käsityökerhon tapahtumista puhumattakaan.

Tärpän kanssa on käyty kisaamassa pari starttia, molemmilla kerroilla sijoitus 4. mutta yliaikaa yhteensä 0,74 sekuntia. Ja jep, luva olisi ollut jaossa neljälle parhaalle. Kolmosluokka eli kaksi puhdasta nollaa riittävällä sijoituksella oli siis aika lähellä! Radat sinänsä menivät ihan kohtuu hyvin, päästin kyllä Tärpän liian isoille kaarroksille eli se aikakin olisi kurottavissa kiinni. Lisäksi keinu ja kertaalleen puomikin (Tärppä taisi luulla keinuksi) mentiin niiiiiiiiin hitaasti, että niistä olisi aika paljonkin varaa ottaa sekunteja pois. Treeneissä onkin tehty aika paljon keinuja, hyvällä palkalla, ihan vain mielikuvan muokkaamiseksi arveluttavasta superkivaan.

Kuva: Satu Viljakainen

Tärppä kävi myös fyssarilla, halusin saada tuonkin lajin ammattilaisen näkemyksen Tärpän kaularankamuutoksiin ja agilityharrastukseen. Mitään viisastenkiveä ei reissulta löytynyt, toistaiseksi tilastot menevät näin: 3 lääkäristä 2 on harrastuksen jatkamisen puolesta ja fyssari ei kehoita ainakaan tavoitteelliseen agilityyn. Noin muuten Tärppä oli ihan kelpo kunnossa, pieniä kireyksiä ja jäykkyyksiä oli, mutta liikkeet ja tasapaino kunnossa. Kotiläksyksi syviä lihaksia kehittäviä jumppaliikkeitä ja uusi fyssarikäynti kuukauden päähän.

Pirre ja Nessu ovat olleet tekemättä mitään. Ei edes kotihömpötyksiä ole juuri harrastettu. Tärpän kotijumppaa saavat toki nekin tehdä, joskin Pirre ei mitenkään pysty tekemään läheskään kaikkea. Se saakin lähinnä olla etu- tai takajalat tasapainotyynyllä ja syödä lihapullaa. Enempää en yksinkertaisesti uskalla omin päin sen kanssa tehdä.

Joten koirarintamalla mennään rutiineilla, käsityöharrastuksessa menee tällä hetkellä vähän lujempaa :).