Agitreeneissä on tehty hyppytekniikkaa parikin kertaa, hyvä juttu! Näyttäisi siltä, että vaikka taannoin treeneissä tulikin kumma loikka, niin Tärppä sitten asiaa tehdessä ymmärtää myös etäisyyksien päälle. Toisessa harjoituksessa teemana oli kontaktit ja kyllä, jos haluaa vauhditella, niin hetipä alkaa kontaktit mennä täpäriksi. Etenkin kun kaularangan nikamamuutosten vuoksi ei ole tuosta 2 on 2 off -systeemistä niin pidetty kiinni.

Perjantain lepakkovuoroliitelyssä keskityttiin menemään  L U J A A. Edellisen porukan rata vähän houkutteli siihen ja ympättiin keinu matkan varrelle, jotta tulee siitäkin edelleen vahvistusta ja nimenomaan radan osana. Lopuksi koitin vauhditella Tärpän kanssa 6 kepin setillä, mutta ei se rallattelun jälkeen klo 22.45 enää oikein irronnut, kummaltakaan.

Mutta siihen juhlahumuun: Pirre täytti 3.3.2011 kymmenen vuotta! Onnea Pirre! Live long and prosper :). Kaikkien lempi- ja hellittelynimien jatkoksi isännältä irtosi vielä uusi titteli, Pyhä Pirnassos. Ettäs tiiätte :P.

Se on kuin kruununjalokivi tuolla tyynyllään (jep, se on Pirren). Olen monesti suunnitellut kultaisten tupsujen ompelemista tyynyn nurkkiin.

Synttärin ja vähän vuotavien silmienkin kunniaksi Pirre päätyi eläinlääkärin vastaanotollekin. Mielenkiintoisinta antia taisi olla se, että Pirre menee lekuriin intoa puhkuen, kun taas Nessu aloittaa aina vaan aiemmin ja aiemmin siihen suuntaan lenkkeilyn vastustamisen (meidän kylän ell asuu kävelymatkan päässä). Edelliskerralla Nessu kanitti vain ell:n hevosten laidunten pituuden, nyt aloitti vastustelun jo viimeistä edellisessä risteyksessä. Todettakoon vielä, että mitään katastrofaalista Nessulle ei ole koskaan tehty ja meillä kaikki koirat osallistuu kaikkiin ell-käynteihin, kun se on kerran kävelymatkan päässä. Eli joka kerta ei joudu edes pöydälle.
Mutta takaisin Pirreen; vilkkuluomet ärtyneet, kortisonitippaa. Huonoturkkisuus vaivaa edelleen, otettiin kilpirauhasarvoja varten taas verikoe ja ohjeeksi tuli vielä kokeilla seniorikoiran vitamiinilisää. Öljyähän nuo jo syövätkin.