Kirkkonummen kisat oli ja meni. Esa Muotka tuomaroi kaikki kolme starttia ja ratoihin sai tutustua toooosi pitkään. Ekalla radalla, hyppärillä, olin itse aika jännittynyt, kaahotin enemmän kuin ohjasin tai keskityin. Niinpä siltä radalta tuli kielto heti tokalta esteeltä, kun koiralle oli selkeä linja putkeen, mahtoiko tuo edes nähdä koko kakkoshyppyä. Olisi pitänyt vain ohjata napakammin (tai ylipäätään...). Hylkäys tuli putkelta 16, oletin taas että kyllä Tärppä kepeiltä on käsissä, mutta ei sit ollutkaan :D.

 

Tokalle radalla mennessä vire oli aika optimaalinen. Pahin höyry oli laskettu pois meistä molemmista. Minä tein kuitenkin taas pahan olettamavirheen; oletin, että puomi imee enemmän kuin putki mutta toisin kävi eli hylkäys. Olisin kyllä voinut myös edes yrittää optimoida koiran tulokulmaa puomille. Keinu meni kivasti. Nopeampi sen pitää edelleen olla, mutta oli selvästi parempi kuin edellisissä kisoissa.

Kolmannelle radalle olin jo aivan puhki, varmaan Tärppäkin. Pitkän kisatauon jälkeen kolme peräkkäistä starttia on aika paljon, henkisestikin. Mutta radalle mentiin, ja tehtiin ihan hirvittävän hidas nolla. Yliaikaa tuli yli 5 sekuntia! Tuloksia oli kuitenkin tosi niukasti, joten Tärppä sijoittui ja saatiin ihan hirmuinen keko palkintoja :)!

Rankka ja kiva kisapäivä! Erityisen ilahtunut olin kepeistä; kolmet hyvät kepit!

Ratapiirrokset on sivustolta www.haitaxi.fi.