Niin, ensin reissasin itse yhden työmatkan ja pikaisten yöunien jälkeen lähdettiin Tiinan ja koirien kanssa Turkuun Jaakko Suoknuutin agilitykoulutukseen. Mona järjesti koulutusviikonlopun, iso kiitos hänelle! Tärppä oli meiltä se varsinainen osallistuja, mutta Pyynö lähti mukaan opettelemaan matkustamista. Ja hyvinhän se sujui sekin! En huomannut, että tuo olisi reissussa vierastanut mitään eteentullutta asiaa.

Majoituimme Tuorlan majatalossa koirien kanssa, meillä agiviikonloppuun osallistuvilla oli yhteinen solu ja se oli kiva asia se. Pyynö nukkui hotellissa kutakuinkin niin kuin kotonakin, ainoastaan nukkumaanmeno ajoittui hiukan huonosti pennun puuhahetkeen. Tärppä oli paljon levottomampi, edes takaisin sängyssä, edes takaisin sängystä lattialle. Päivät paistoivat ja ainoa miinusasia oli treenihallin pihalta bongattu kyy. Se oli ollut ihan Tiinan ja Villin vieressä! Yksi kurssilainen alkoi tappaa kyytä ja minä etsin vähän parempia välineitä hengenlähdetykseen ja viimeistelin tapon. Vastenmielinen ja ikävä sattumus kaiken kaikkiaan, kunpa käärmeet malttaisivat pysyä vähän kauempana, niin saisivat olla nekin rauhassa.

Varsinaiset treenit jättivät vähän sekaviin aatoksiin. Kouluttaja oli aivan super, ei moitteen sanaa! Enemmänkin kuuntelisi ihan agilityn ja kouluttamisen teoriaa, ei haittaisi vaikka se olisi osana normaaleja yhdistysten järjestämiä agilitykoulutuksia. Mutta Tärpästä puuttui se paras terä. Olisiko johtunut matkustamisesta, en tiedä. Maanantaina se ei raukka parka edes syönyt mitään, hämmentävää! Nyt kaikki tuntuu olevan ok.

Iso kiitos Tiinalle kyydistä, seurasta ja kestämisestä!

Maanantaina käytiin Pyynön kanssa tokoilemassa Jokelassa. Tytti tuumi, että pitäisi olla paremmat eväät ja Norppa antoi lihapullia. Pyynön maailma muuttui lopullisesti eikä taida olla enää koskaan entisensä...! Se meni suorastaan sekaisin lihapullasta. Mulla tihkui vaan veri kädestä, kun se kävi niin innolla lihapullan kimppuun. Eikä kelvannut lelu palkaksi seuraavassa harjoitteessa! Kävinkin juuri ostamassa kilon einespullia pakkaseen.