...mutta siitä huolimatta sitä on riittänyt. Jotain on kuitenkin yritetty puuhata koirienkin kanssa.

Tärpällä on nyt parit agitreenit takana ja nyt tulee sitten siis se tauko kohdunpoistoleikkauksen vuoksi. Aika on varattu Nessulle ja Tärpälle ensi viikolla. Hirvittää jo etukäteen, miten saan Tärpän toipumisen järjestymään, kun Pyynö varmasti olis kovasti painikaveria vailla, eikä noi leikatut nartutkaan ole perinteisesti kokeneet oloaan sairaaksi kahta päivää kauempaa.

Pääsiäisen Särkivaaraleirin kuvasatoa edelleen, Kylli ja Pyynö.

Agitreenit Sannin ohjauksessa on menneet oikein kivasti. Viime viikon treeneissä oli suorastaan järjetön keppikulma ja kepeille vienti muutenkin, mutta kyllä Sanni sai meidätkin siinä onnistumaan. Lisäksi iloa aiheutti Tärpän irtoaminen pimeään putkikulmaan. Äskeisissä treeneissä tehtin hyppytekniikkaa. Sopii oikein hyvin, sitä kun olisi syytä aina aika ajoin harjoitella ja vaikka ihan säännöllisestikin. Lisäksi saatiin tehtyä keppejä ihan yksittäisenä esteenä, se tuli tarpeeseen. Tein namikipon kanssa ja en ihan päivänselvästä kulmasta, hienosti Tärppä pujotteli!

Särkivaaraleiriläinen Ketku. Kamera rakastaa Ketkua!

Pyynö on tainnut kasvaa tässä välissä jo joltiseltikin. Sen kanssa ei oltu pariin viikkoon Jokelassa treenaamassa, mutta kotona on yritetty pitää rytmistä kiinni. Päivittäin lyhyt treeni perusasentoja ja asennonvaihtoja. Luoksetulon harjoittelu on mukana vain siinä määrin, kun sitä esiintyy arkielämässä. Remmikävelyä treenataan kanssa, ja taidettiinkin saada aimo harppaus eteenpäin kuin kuuntelin viisaampaa eli Tommy Wireniä :). Rasti seinään, olen myös tehnyt Pyynölle 2 jälkeä sitten maanantain. Kai se meni edes sinnepäin, koira kuitenkin tuntui tekevän hommia ja löysi tien palkalle.