Eli Pyynö harjoittelee perusasentoa ja kaukojen asennonvaihtoja. Sitten edellisen kirjoituksen olen tehnyt sille pari jäljentapaista lisää. Hyvin se löytää palkkakipolle, mutta matkalta jää kyllä paljon ruokaa syömättä. Mielestäni se kuitenkin jäljestää koko jäljen, on vaan kiinnostuneempi itse jäljestä kuin nameista? En tiedä, täytyy tehdä näitä valvovan silmän alla! Ajattelin, että Pyynö vois olla pitkästä aikaa koira, joka osaa myös istua käskystä. Näin ollen ollaan harjoiteltu istumistakin ja kyllä, ajatus on itänyt pikkukoiran päässä. Maanantaina koettiin yhden sortin läpimurto, kun Pyynö sai kaksi kertaa otettua kopin istumisesta heitetystä palkasta, tähän asti namit on nimittäin vain kopsahdelleet otsaan...

Tätä tää on, tunnista ja päivästä toiseen :D.

Viikonloppuna Pyynö kävi agituristina Purinalla Stadi Gamesissa. Hienosti meni, joskin mun suunnitelmat harjoitella remmikävelyä koirahäiriöllä kariutui Suriin ja Yolaan :D. Pyynö kun sai harrastaa pentupainia 9 vkon ikäisen bordercollien ja puolivuotiaan aussien kanssa. Agikisojen jälkeen käytiin vielä lentokentällä hakemassa Prahanmatkaajat kotiin ja sekin oli varsin hyödyllinen kokemus. Ainakin Pyynö hankki taas pari fania lisää. Ja pissasi suojatielle, hieman hävetti mutta minkäs teet. Onneksi ei tehnyt sisälle!

Nessu on lopettanut hepuloinnin ja liikkuu 7-vuotiaan arvokkuudella...

Tärppä ja Nessu sitten leikattiin eilen. Leikkaukset oli ilmeisesti menneet hyvin, kun mistään ei kerran mainittu mitään. Nyt mennään muutama hetki poikkeusjärjestelyin kotona. Ainakin muutaman päivän pidetään potilaat ja Pyynö erossa toisistaan ja ainakin ensi viikon ovat potilaat työpäivän keskenään ja Pirre joutuu pitämään seuraa Pyynölle. Pirre-parka... Joskin eilen tapahtui yhden sortin ihme! Esa päästi Pirren ja Pyynön yöpissalle ja ne  l e i k k i ! Uskomatonta! Että ehkä tästä erikoisjärjestelyajasta seuraa jotain hyvääkin! Ainakin mammanmurut joutumat sietämään vähän enemmän eristystä, häkitystä ja sen semmoista, siihen eivät ole aiemmin kotioloissa joutuneet.

Ollaan me kasvettu!

Niin joo, hampaat on alkaneet vaihtua ja painoa oli 16 vkon ikäisenä kakkosrokotuksessa 10,4 kg.