Lomalla ollaan otettu rennosti. Ainakin enimmäkseen. Treenattukin on koirien kanssa, mutta ehkä enempi pidetty hauskaa. Lenkkeilty ja käyty uimassa. Tosin Pirre ja Nessu ovat jääneet monesta lystistä paitsi, toinen kipeiden lonkkiensa takia ja toinen eri tilanteita ja koiria huonosti kestävän luonteeensa vuoksi :(.
 

(c) Johanna Flinck. Persjättö by Tärppä :).


Cardi Can ry:n agilityleiri pidettiin viime viikonloppuna Raahessa. Lähdimme Merin ja Minnin kanssa reissuun ja eipä ollut lainkaan pöllömpi matka :)! Tärpän kanssa haettiin vähän sitä ärripurria ja vauhtia ja koulutettiin jälleen kerran enempi minua. Pyynö sai tutustella ohjaamiseen. Ihan käsittämättömän taitavasti 5-kuinen cardi Kätyri ja 6-kuinen Pyynö tekivät koukeroita, vaikka treenit oli tasan kaikki tuolta leiriviikonlopulta! Esteharjoittelua emme tehneet, pennut saivat juosta hyppysiivekkeiden välistä ja putkien läpi namilautaselle ja näillä saatiin vauhdikkaita "radanpätkiä" tehtyä! Kumpaakaan pentua ei tarvinne isommin sytytellä lajiin!

(c) Johanna Flinck. Tärppä <3.

Pyynön toko-ohjelmassa on tällä hetkellä eri asennot ja niissä pysymisen alkuharjoittelut. Kaukokäskyjen asennonvaihtotekniikkaa tehdään edelleen, olen ottanut mukaan istumisen ja vähän jotain oikeiden käsimerkkien alkua. Onneksi treenit Jokelassa jatkuvat taas, on saatu ihan korvaamatonta ohjausta!

Tärpän kanssa kisattiin kaksi starttia Kotkassa. Agiradalla ei oltu ihan hereillä. Päästin Tärpän iiiiiisoille kaarroksille ja taisi se Tärppäkin vähän matkustaa keskittymisen sijaan. En kai osannut ottaa sitä "mukaani" riittävän hyvin lähtöalueella juuri ennen omaa vuoroa. Hyvää radassa oli hidastelematon keinu! Ekalta radalta roimasti yliaikainen nolla. Hyppyradalla Tärppä olikin sitten jo melkeistään liekeissä, koska meitä ennen lähtenyt göötti ei pysynyt lähdössä vaan nousi ylös ja alkoi murista meidän suuntaan. Tärppä ei toista kehoitusta tarvinnut, vaan oli valmis katsomaan kuka on kuka... Onneksi ohjaaja sai kutsuttua gööttinsä suorittamaan rataa ja Tärppä oli tietenkin minulla remmissä lähtöalueen ulkopuolella. Noh, tästä Tärppä sai vähän fiilistä lähteä radalle, että jotain hyvää tuollaisissakin ikävissä asioissa! Rata meni muuten suht hyvin, mutta keppejä edeltävän hypyn ohjauksen sössin. Kokeilin siihen vaikka mitä kuvioita ja toivoin ehtiväni tekemään siihen persjätön ja ottamaan Tärpän toisen siivekkeen ympäri kuin mitä todellisuudessa tapahtui. Ohjasin huonosti kepeille ja Tärppä ei enää taipunut kakkosväliin. Lisäksi hätäilin keppien lopussa ja sain kunnian hyllyttää Tärpän viimeisen keppivälin suorittamatta jättämisestä. Tästä radasta jäi muuten kuitenkin hyvät fiilikset, kun vauhti alkoi olla sitä mitä se on meillä ollutkin parhaimmillaan, tai ainakin sinnepäin.

Pyynön tämänpäiväinen uintireissu.

Koska loma vielä jatkuu, ei kirjoitella tämän enempiä vaan pistellään kesäfiiliskuvia :).

Villin uimahyppykoulu.

Loikkasi se Pyynökin :)!

Joskus on niin kiire, että tulee uitua ihan pystyssä...