...siltä varalta, että joku sitä ihmetteli. Samat valitusvirret kuin ennenkin, kiirettä pitää.

Tarkoitus oli kisata Tärpän kanssa agia oikein tosissaan tai siis usein, mutta ei mennyt ihan putkeen. Viikonloput tuntuu olevan tosi buukattu ja sen kerran kun tein sinne oikein varta vasten tilaa kisoja varten, niin olinkin itse kipeä. Treeneissä kesäkausi vaihtui talvikaudeksi ja ensi viikolla alkaa omat hallitreenitkin.

Pyynön kanssa maisteltiin leirielämää Särkivaaraleirin merkeissä. Huisin antoisaa! Ja juhlahumun makuunkin päästiin, kun leirillä juhlittiin Junton perheen kahta Suomenmestaruuskultaa!
 

Noin muuten ollaan Pyynön kanssa treenailtu niitä samoja juttuja, aina vaan. Perusasentoa, seuruuta, kaukokäskyjen asennonvaihtoja ja asentoja erikseen. Paikallaolon alkeita ollaan otettu myös ja vähän opeteltu leikkimäänkin. Mahtava pentu, ei voi kuin kehua sitä ja kiitellä kaikkia asianosaisia :D!

Kuvan (C) Elina Laine. Kiitos Ellu!

Pirrellä sen sijaan ei mene yhtä vahvasti nyt :(. Luulen, että nuori herra Pyynö on törmännyt siihen pihalla. Maanantai-iltana Pirre liikkui tosi vaikeasti. Lekurikeikaksi se meni, ja nyt testataan opiaatteja yhdessä jo pitkään syötettyjen tulehduskipulääkkeiden kanssa. Sisuskalut oli onneksi vielä ok lääkkeiden syömisestä huolimatta!