Särkivaaran Yhteisymmärrys aka Pyynö

Synt. 6.2.2011

 

Pitkäsäärisen koiran hankinta on ollut pitkään suunnitelmissa. Koska Tärpästä ei tullut emokoiraa eikä meistä näin ollen Tärpän jälkeläisen omistajia, rotupohdinnat saattoikin sitten aloittaa. Listalla oli paljon vaihtoehtoja, koska ei ollut mitään yhtä tiettyä rotua, josta olisin aina haaveillut. Siippa sanoi, että ei ikinä australianpaimenkoiraa ja minä että ei ikinä urosta. Kuinkas sitten kävikään...

"Ulkoistimme" sopivan pennun etsinnän kälylleni Sarille, hänellä kun on jo yli kymmenen vuoden kokemus rodusta ja minä puolestaan olen oppinut kuinka vaikeaa ja aikaa vievää on päästä kärryille uudesta rodusta. Sari etsi pentua pitkin poikin maailmaa löytääkseen sopivan pennun ja sukutaulun, joka voisi tarvittaessa sopia häneen omaan kasvatustyöhönsä. Passeli pentue syntyi kuitenkin Tuusulassa. Kiitos Sarille Pyynön sijoittamisesta meille!

Pyynö muutti meille 2.4.2011. Pyynö on ensimmäinen palveluskoirarotuinen koiramme ja haaveissa on tutustua sen kanssa pk-viestiin. Katsotaan, kuinka meidän käy :)! Alku on mennyt hienosti ja ainakaan rohkeutta ja ahneutta ei tästä pennusta puutu!