12.10.2006

Tiinan ja Markon kanssa Viikissä. Otin Nessun autosta samaan aikaan kun Tiina ja Marko nousivat omasta kärrystään: Nessu meni heti hyppimään vasten molempia meiningillä että ai kun kiva tavata vanhoja kavereita. Ja sitten kun Marko koitti ottaa kontaktia Nessuun, niin N haukkui muutaman kerran mutta meni kuitenkin alistuen luo. Myöhemmin otin ihan luoksepäästävyysharjoituksen ja Nessu meni Markoa vastaan ja otti siltä namit ihan ilman konkeloita.

Mutta itse treenit meni tosi hyvin, molempien nakkien kanssa. Nessun kanssa tein vähän seuraamista ja vähän paikallaoloa. Paikallaoloissa tein ihan kunnolliset jätöt, menin suht kauas, käänsin selkäni vielä seistessäni ja laskiessani kahteenkymmeneen. Nessu nousi vissiin kahdesti (eri harjoituskerroilla siis), mutta niissä oli ihan selkeät häiriöt ja oli omaa tyhmyyttä etten mennyt vapauttamaan Nessua vaikka tiesin että tulee (liian) vaikea tilanne. Toisella kerralla sain ajoitettua kiellon ja laitoin Nessun heti takaisin alas, kehuin ja  jatkoin harjoitusta. Toisella kertaa käskin Nessun maahan sieltä kauempaa ja toimihan se. Mutta enempi toki tuli tässäkin asiassa onnistumisia. Tein Nessun kanssa myös pari luoksetuloa, ehkä 10-15 askeleen päästä. Ne oli tosi hienot!

Otin Pirren hetkeksi remmiin ihan istuksimaan, en aloittanut treenaamista heti. Kun aloitin, tehtiin seuraamista remmissä 'vastapäiväneliönä' että tuli niitä vasemmalle kääntymisiä. Käytin remmiä pakotteena niin kuin piireissä sanotaan eli remmi oli sen verran lyhyt että paljoa ei voinut edistää. Meni aikasta hyvin ja jätin remmin pois. Meni edelleen aikasta hyvin eikä Pirren tarvinnut juuri hyppiä käännöksissä. Tein myös täyskäännöksiä niin että houkuttelin namilla tiiviit kurvit ja naksuttelin niistä. Tuli aikasta nättejä näin voimakkaasti avustettuna. Saatiin myös muutama siisti pysähtyminen (joskaan ei täyskäännöksen jälkeen).

Tein Pirren kanssa myös lyhyen paikallaolon, palasin viereen kun kävin ensin Pirren takana. Olen sanonut Pirreä ohittaessani rauhallisesti 'hyvä', pitää alkaa jättää sitä pois ettei käy niin kuin Tiinalla Onnin kanssa että ilman kehua Onni lähtee Tiinan perään. Mitäs muuta me tehtiin? Vissiin ainakin yksi luoksetulo, en kyllä yhtään muista miten se meni... Ai niin, paikallaolossa menin puskien taakse piiloon ja se meni jees, häiriönä oli Tiina suht lähellä tekemässä paikallaoloa Madden kanssa eli Tiina kävi palkkaamassa Maddea vähän väliä. En kyllä nyt mitenkään muista otinko liikkeestä maahanmenoa ja seisomista ja jos otin niin miten ne meni.