Niin kuin esimerkiksi treeniä kotona ja tuomarikollegio ja TK1 Pirrelle ja agilityleiri Kajaanissa!

Blogin päivitykset ovat hyytyneet siihen, että näiden seurasotkujen takia en viihdy kotona tietokoneella. Kun sille koneelle istuu niin tietysti sitä tsekkaa sähköpostit ja keskustelupalstatkin. Vaikka myrsky onkin jo laantunut niin nykyinen hallitus yksinkertaisesti haisee mun nenään niin mädälle että en kestä edes yksinkertaista asianhoitamista koskevaa sähköpostia ilman että ketuttaa. Nyt omat seuravelvollisuudet on pulkassa joten taidanpa jättää tuon uppoavan laivan. On nimittäin seurasopan myrkynkeittäjät tehneet niin huolellista työtä, että yhteenkuuluvuutta tai yhteishenkeä ei löydy kuin muutamien harrastajien kesken. Voi vaatia jopa ihan uutta corgistisukupolvea että vahingot on korjattu, toivottavasti kokit ovat tyytyväisiä soppaansa!

Mutta noihin mukaviin asioihin! Pirre tosiaan sai alokasluokasta riivittyä kasaan ykköstuloksen jättimäisellä :P pistesaaliilla 161p. Nyt on nimen eteen jotain järkevääkin kirjoitettavaa ;). Koe meni muuten hyvin mutta liikkeestä seisomisen Pirre makasi, käskytin varmaan liian tomerasti ja vaikka annoinkin käskyn oikealla jalalla astuessani niin en tainnut olla kovin määrätietoisen oloinen.

Nessu on ollut vähän paitsiossa viime aikoina. En ole treenannut sen kanssa kuin sen verran ettei sille tule paha mieli kun muut pääsee. Mutta nyt kun Pirren tokotavoite on saavutettu niin voisi ottaa Neppupeppusen kunnolla touhuilemaan ja mennä sen kanssa vaikkapa elokuussa Jokelaan kisaamaan jos satuttais saamaan koepaikka. En ottanut Nessua sitten loppujen lopuksi sinne agileirille, monestakin syystä. En ole itse yhtään perehtynyt ohjaamiseen, yhden koiran kanssa reissaaminen on ääreesti helpompaa ja Nessu ei ole tehnyt agia käytännöllisesti katsoen koko keväänä joten tuommoisen herkkiksen kanssa ei taida kannattaa rykäistä suoraan leirille.

Tärppä on käynyt atd:n agin alkeiskurssilla nyt 4 kertaa. Menee ihan ok edelleen ja viimeksi uskalsin jopa päästää sen remmistä ;). Corgien agileiri oli ihan sikakiva tapa päästä tutustumaan lajiin ohjaamisen vinkkelistä ja seurakin oli parasta A-ryhmää niin mikäs meidän oli ollessa! Leirillä oli kahdet treenit la ja su joten 4 harjoituskerralla saatiin Tärpän kanssa tuplattua koko meidän agihistoria! Huisia! Näin alkuvaiheessa leirin treenien teho ei ehkä ole kovin näyttävä mutta merkittävä se on, 5-6 hypyn sijaan Tärpän harjoitusmuistiinpanoissa onkin jo varmaan 13 hyppyä! Toiveissa ja haaveissa on uusi leiri syksyllä! Ja elokuussahan olisi atd:kin leiri, sinne olen ilmoittautunut jo mutta en ole yhtään miettinyt a) mitä koiria otan ja mihin harjoituksiin, b) viitsinkö olla yötä laisinkaan.

1547362.jpg