Hmm, treeniä kerran kuussa. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Ja treenatakin ;). Tosin näyttää vahvasti siltä, että treenaamisen alkuun ei nyt pääse ilman kimppatreenejä. Ei mitenkään.

Pirren kanssa tein aluksi pari luoksetuloa. Ihan siksi että saa purkaa vähän intoaan kun pääsee ottamaan pienet spurtit. Seuraamisesta ei olisi kuitenkaan tullut mitään tuossa hösellysmielentilassa. Tein pari kertaa leikkiruudun. Pirre tykkää käydä tsekkaamassa tötsiä vaikka näkee kun vien palkan. Tehtiin me sitä murheenkryyniäkin, liikkeestä maahanmenoa. Jostain syystä olin kovin tyytyväinen Pirren maahanmenoihin, vaikka pari kertaa se jatkoi seuraamista vaikka olisi pitänyt pötköttää. Ehkä ne onnistuneet sitten onnistui tosi hyvin? Palkkasin pelkästä maahanmenosta mutta otin myös kokonaisena liikkeenä.

Pieni paikallaoloharjoituskin tehtiin Madden kanssa. Aika ei ollut pitkä, ehkä puoli minuuttia, mutta otettiin mukaan meille uusi aspekti eli minä menin piiloon. Etäisyys oli vain ehkä 6 m tjtn. Meni  hienosti! Marko oli "agenttina" ja sanoi ettei Pirre reagoinut mitenkään mun piiloon menoon. Hienoa!

Nessun kanssa tein kans liikkeestä maahanmenoa. Sekin meni kivasti. Lisäksi esittelin sille ruutuleikkiä ja sekin meni kivasti. Käsky ei tietenkään ole hallussa, mutta kyllähän tuo juoksi syömään nameja kun pari kertaa sanoi ja huitoi kädellä. Nessun kanssa tehtiin lisäksi seuraamista ja pienimuotoista paikallaoloa. Hyvin pysyi paikalla, vaikka Markoa pitikin vähän pälyillä (tää on kyllä käsittämätön juttu, kilivintti mikä kilivintti). Lisäksi "loppujuoruilun" aikana tein niitä kotona aloitettuja perusasentoharjoitteita; sivulta ei saa pompata ylös- tai poiskaan päin heti jos ei palkkaa kuulu. Että siinä perusasennossa pitää vähän aikaa malttaa ollakin.