Maanantain treenien ohjelmassa oli vaihtoehtoiset ohjauskuviot muutaman hypyn systeemissä. Valssiversiolla sain harjoituksen suoritettua kohtuullisesti, joten enimmäkseen harjoittelimme sylkkäriä ja jaakotusta.

Vaikeeta on... En saanut sylkkäriä aikaiseksi sitten niin mitenkään. Erja sanoi, että annas kun minä ja sitten teki sen Tärpän kans. On se helppoa kun sen osaa Hymy! Kokeilin vielä itsekin, ja onnistuttiinkin kun annoin kädellä näyttämisen lisäksi kierrä -käskyn.

1238237134_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jaakotukseen ei sitten meinannut meikäläisen aivo riittää niin millään... Onhan Sari sen näyttänyt ja on sitä kokeiltu, mutta ei tuo nyt ihan luonnollisimmasta päästä oleva muuvi ole. Saatiin sekin kertaalleen sitten kuitenkin oikein. Oli oikein kiva harjoitella näitä ohjauskuvioita, menee paljon aikaa, että ne on itsellä niin selkäytimessä, että niitä pystyy käyttämään oikeasti.

Agitreenikausi on avattu nyt myös kotona! Olen eilen ja toissapäivänä viritellyt 3 hyppyä (mallia harakatkin nauraa, ainoa pätevänoloinen este on Esan rakentama harjoitusrengas) tuonne "alapihalle". Eniten tein sylkkäreitä (yritin imitoida maanantain harjoitusta) ja jostain syystä Tärppä tuntuis osaavan sen paremmin kuin Nessu. Outoa. Kokeilin myös jaakotusta, siitä ei tullut juuri mitään. Sainkohan aseteltua itseni esteille peräti kerran suurin piirtein oikein. Ja mikä nolointa, en osannut kääntää tuota harjoitusta toispuoleiseksi! Kiusallista. Oli kuitenkin ihan lystiä! Tehtiin me lisäksi sitten irtoamista ja takaleikkaustakin. Mulla vielä tökkii pahemman kerran tuo harjoitusten suunnittelu, jopa näin yksinkertaisten harjoitusten, mutta eiköhän tässä sitäkin opita!

1238237089_img-d41d8cd98f00b204e9800998e