...juuri muuta ei ole oikein ehtinytkään tehdä. Onko pakko jos ei haluu? Siis käydä töissä. Keksin  konttorilla luuhatulle ajalle paljon parempaakin käyttöä...!

Parit treenit Sarin luona, pääosassa siis Nessu ja Tärppä. Pirrekin oli mukana kerran tai kaksi ja voi että harmittaa että se on lonkiltaan romu! Siinä on koira joka tykkää pistellä menemään kroppa pelissä ja tekee mitä tahansa ja kuinka pitkään tahansa namin vuoksi! Pirre osasi mennä ihan ilman opettamista kolmen aidan setin, kaksi peräkkäin ja viimeinen 180 asteen kulmassa vaikka mä tein kaikkeni ettei se tekis ainakaan sitä viimeistä aitaa. Lisäksi Pirre on erinomainen motivaattori Nessulle, meidän Hopeanuolta suoraan sanottuna vituttaa jos Pirre pääsee kentälle ja se ei ;). Tärpällä ei ole vastaavaa tai ainakaan yhtä voimakasta vaikutusta.

Tärpän agitukset on mennyt kivasti, ipana juoksee jo reippaasti siivekkeiden välistä Sarin luokse leikkimään lelulla, muistaa mitä Ikean lasten putkella tehdään ja lankkurenkaastakin se osaa suunnistaa läpi. Kepit tuli mukaan ohjelmistoon viime kerralla ja ei mitään moitittavaa tästä esittelystä Tärpälle. Mulle kylläkin...hidas mikä hidas ja onneksi älysin kuivaharjoitella ensin yksin.

Nessun agitukset varmaan löytyy Sarin omasta blogista. Yksi kisakin tuli käytyä viime sunnuntaina :). Nessu oli aika pälyileväinen, mutta rata tuli tehtyä Nessuksi kisatilanteessa oikeinkin mallikkaasti. Rengas piti ensin mennä kehikosta ja yliaikaa tuli about 30 % ihanneajan päälle mutta ei voi moittia. Olisiko ne "ratapaot" nyt historiaa kun 3 peräkkäisestä kisasta on tullut tulos? Pidetään peukkuja!

Näyttelyharjoittelua on tehty vain kerran, ei mennyt kaksisesti. Täytyy varmaan opettaa Tärppä hölköttämään mun kanssa ihan tavallisessa remmissä ensin? Tai ilman remmiä, pelkkä näyttelypanta kaulassa?

Tokotettu ei olla yhtään, ei pitkään aikaan. Tärpälle pitäisi opettaa vaikka ja mitä ja Nessun kanssa työstää eritoten seuraamista. Pirren kanssa huvittaisi kokeilla joku kisamainen treeni jossain vaiheessa. Tehdään heti kun ehditään!

1007789.jpg

Tässä viikon taidepläjäys :P.