Sviddunääs. Kertaalleen jo kirjuutin sen mitä sunnuntain treeneistä muistin mutta se nyt ei vaan suostunut tallentumaan. Ehkä en jaksa nyt niin pitkästi enää uudestaan...

Pirren kanssa ensin. Ohjelmassa joku PK-puolen seuraamiskaavio niin että yksi koirakko kerrallaan tekee, muut katsoo ja kommentoi. Lähdin Pirren kanssa liikkeelle aaaaiiivan liian lujaa. Siis lujaa jopa minuksi. Miksi ihmeessä? Pirre haukkui, edisti ja seilasi. Juoksuosuudessa se säntäsi varmaan 1½ m eteenpäin ja sitten annoin aikasta tuiman seuraa-käskyn uudestaan. Jo vain tepsi! Käännöksissä oli joku hyväkin mutta enimmäkseen hätäilin tai löysäilin. Kaavio oli pitkä kuin nälkävuosi mutta olin tosi tyytyväinen siihen että Pirre jaksoi loppuun asti tosi kivalla meiningillä. Vaikka se seuraaminen ei aina niin hyvää olekaan niin Pirre kyllä yrittää ja on kivassa kontaktissa koko ajan. Juuri muuta ei taidettu ehtiä tekemäänkään.

Nessun ryhmän aiheeksi toivoin liikkeestä pysähtymisiä, siis seuraamisesta istumisia. Tosi hienoa, että näitä myös tehtiin! Helinä kehitti todella vaikean harjoituksen; askel, käännös, (askel,) seis. En mä pystynyt tohon edes ilman koiraa... Häröilin ensin Nessun kanssa mutta sitten laitoin sen hetkeksi kiinni ja hyörin itsekseni ja yritin tajuta miten jalat asetellaan (kantapää vaivasi tosi pahasti). Ei siitä hyvää tullut ja tämä harjoitus oli meille liikaa, tällä kertaa ei tullut ahaa-elämyksiä tai fiilistä että näitä lisää ja kyllä se sitten alkaa sujua.