Nessun kanssa oli siis tarkoitus harrastaa tämä viikko "liikenillitystä", maahan on maahan, seiso on seiso jne. mutta vähiin jäi nämä treenaukset. Tämän viikon saldo taisi olla yksi motivaatiotreeni Jokelassa (kierrettiin nurmikenttä ihan vaan hengaillen, takaisinpäin tullessa otettiin luoksetulo ihan kunnon matkalla ja kädessä selvästi palkkana kissanruoka. Hyvin meni :).

1766342.jpg

Lentsu ja Lissu

Juuri äsken yritin vähän nillitellä. Paremminkin on mennyt ja vain poikkeuksellisen hyvällä tuurilla kaikki liikkeet tulee suoritettua. Selkeää epävarmuutta liikkeestä maahanmenossa ja seisomisessa, katsotaan josko yhdet nillitystreenit uskaltaisi vielä pitää. Lisäksi nuo kisaviiveet on jääneet turhan vähälle huomiolle. Noh, enää näille ei paljoa tehdä ja vaikka voisikin tehdä kun kokeisiin on vielä viikko niin en tee, uskon että tuolle mammanmussulle on parempi mitä vähemmän treenaa.

1766332.jpg

Hippo

1766339.jpg

Tämän rekun nimeä en tainnut kuullakaan.

1766340.jpg

Nanna; tärkeintä on liike, ei päämäärä.

Kokeilin myös kaikki liikkeet putkeen ilman palkkaa. En tehnyt täysiä aikoja tai matkoja mutta jotain todentuntua yritin kuitenkin saada aikaiseksi. Jätin puoli kourallista Natural Menuja terassille ja ruvettiin hommiin. Paikallaolo (täysi matka, lyhyt aika) ok, seuraamisesta (täydet matkat mutta molemmat ilman remmiä ja toisella kiekalla ilman juoksuosuutta) tuli vähän epätoivoinen olo; kaukana sivusuunnassa, istumiset jäi pois vaikka ilme oli suht hyvä. Liikkeestä maahan (alkuseuraaminen vähän lyhyenläntä) oli ok, luoksetulo (suht lyhyt matka) oli ok, liikkeestä seiso oli ok ja hyppy (heh, ihme harjanvarsiviritys kun en viitsinyt mennä paljain jaloin tuonne "alapihalle") meni ok sekin. Että ei se näin kokonaisuutena ollut pahinta mahdollista laatua vaikka nuo seuraamiset kauheita olikin.

1766335.jpg

Keksi

Olin aamupäivällä KKH:n järjestämällä Leena Välimäen http://jatsikka.suntuubi.com/ kurssilla kuunteluoppilaana (tämän kirjoituksen kuvat on ko. koulutuksesta). Ehdin ja jaksoin seurata vain alo- ja avo-koirakoiden koulutusta. "Lentsusta" jäi semmoinen olo, että koirien kanssa kyllä osataan olla ja touhuta! Maailmaa syleileviä uusia oivalluksia ei tullut, mutta Lentsun ensimmäinen "opetus" oli että palkkaa ei työnnetä koiran suuhun vaan koiran on saatava hakea/saalistaa se palkka. Niinpä niin, meininki on sama lajista riippumatta kun on asiansa osaava kouluttaja! Tästähän puhuttiin paljonkin corgien agileirillä toukokuussa.

1766336.jpg

Toro

Viikon varsinainen tapaus oli Tiinan ja Madden eka möllikisa! Se meni niiiiiiin hienosti, mä olen Tiinasta ja Maddesta oikein tositosi ylpeä!

1766363.jpg