Ou jee, kolme rataa näillä taidoilla ja kondiksella, voitte vaan kuvitella mitä siitäkin tuli...

Ensin Tärpän kanssa möllimölleihin. Sama rata kuin mitä harjoiteltiin Pipsan kanssa maanantaina, yksi aita oli lisää. En muista radasta juuri muuta kuin sen, että tokaan putkeen en saanut Tärppää ohjattua, se pyörähteli "kädessä" ennen kolmosestettä. Toiseksi viimeisellä ja viimeisellä aidalla oli kans jotain säätämistä, johtui ehkä kenties siitä että yritin tehdä takaleikkausta jota kumpikaan meistä ei osaa ;). Mut kivaa oli! Olisi kyllä luullut, että etukäteen treenattu rata olisi mennyt paremmin...

Osallistuin Tärpän kanssa myös mölliradalle, Kariluotoskan designiä tämäkin:

2184533.jpg

Tästä muistan vielä vähemmän... Kolmosputken kanssa taisi olla ongelmia tässäkin. Samoin eka A tuli ohitettua mutta onnistui tokalla yrittämällä. Tokalla kiekalla peräkkäiset putket meni ok. 11-12 väliin tuli huimansuuri kaarros. Ja siinä ne muistikuvat sitten olikin! Hylly olisi tullut, jos semmoisia olisi mölliluokassa annettu. Mut kivaa oli taaskin :).

Nessun kanssa osallistuin kisaavien radalle. Tässä vaiheessa oli sekä fyysinen että henkinen kondis aika vähissä. Kariluotoskan kisaavien rata oli tämmöinen:

2184534.jpg

Keinu jätettiin pois, se ei mahtunut riittävän hyvin tuohon väliin. Aita 7 oli siten myös aita 19. Nessulla oli ihan supermeininki. Meillä meni hyvin aina A:lle asti, sen Nessu kielsi (tähän täytyy puuttua, molemmat koirat reagoi samoin, täytyy kysyä viisaammilta miten parannan ohjausta, estetreeniä tarvitaan toki myös). Niin ja Nessukin teki jonkun pyörähdyksen ennen kolmosputkea, hmm. Sitten mentiin taas pätkän verran hyvin, mutta kepeillevienti (yllätys!) ei onnistunut minulta, Nessu kyllä yritti ymmärtää. Tässä kohtaa minä hukkasin viimeisenkin ajatuksenrippeen siitä mitä olin tekemässä ja mentiin eteenpäin ihan virran vietävinä ;). Niin ja en kyllä jaksanut enää juostakaan yhtään. Eli hylky tuli, mutta Nessun fiilis oli ehdottomasti tulosta tärkeämpi asia!

Nessu A-esteellä, (c) Jukka Pätynen, koirakuvat.kuvat.fi

_small.jpg