Fin Mva TK1 Mandylay's Quickstep aka Pirre

FIN17609/01, synt. 3.3.2001

1238775.jpg

Esa oli päättänyt, että seuraava koira on corgi, cardigan, raidallinen ja sen nimeksi tulee Pirre. Mitäpä siinä sitten, kasvattajaa etsimään vain! Noh, kyllähän tuossa meni vuosi tai pari ennen kuin corgin hankkiminen oli ajankohtaista ja kasvattajan kanssakin oli yhteydenpitoa hyvä tovi ennen kuin Pirre meille muutti.

Pirre tuli meille pääsiäisenä. Se palvoi Lissua joka ei juuri isommin ipanasta perustanut. Pirre oli ääreesti suloinen nukkuessaan Lissun hännän päällä ja olihan tuo muutenkin sangen soma pentu! Jos maailmassa joku asia on viaton ja vilpitön niin se on kyllä Pirre! Parasta mitä Pirre tietää on syöminen ja heti kakkosena taitaa olla ihmisten käsien nuoleminen...

Pirren kanssa ei alkuvuosina isommin treenattu mitään, käytiin näyttelyissä sen verran että saatiin koiruudesta valio. Jossain vaiheessa päätin, että tokihan koiran pitää tokon alokasluokasta ykköstulos saada joten Sari-kälyltä saadun treeniohjelman avulla mentiin ekaan kokeeseen 3 viikkoa treenaamisen aloittamisen jälkeen... Noh, fiaskohan siitä tuli mutta olipahan mahtava fiilis kun oli uskaltautunut kokeeseen! Treenaamista jatkettiin, enempi vähempi kausittaisena ilmiönä, nyt on kasassa kolme täpärää ykköstulosta eli TK1-koulari :).

Pirren harmina ja ongelmana on E/E lonkat joita se nyttemmin jo oireilee. Pidetään peukkuja ja yritetään hoitaa Pirreä mahdollisimman hyvin että edessä on vielä monen monta kivutonta yhteistä vuotta!

1238781.jpg