Joo, Järvenpäässä pidetyissä Keravan Agility Teamin kisoissa onnistui hyvin 3 startin kisaaminen peräkkäin. Itse asiassa viimeinen startti taisi olla meidän paras!

Ensiksi ohjelmassa kaksi Anne Viitasen agilityrataa. Ekalta radalta yliaikanolla, Tärpällä meni ilmeisesti roska korvaan. Se kulki puoli rataa pää vinkkelissä ja enempi köröttelyvauhtia. Tuumin, että noinkohan pitää keskeyttää rata, mutta vaiva ei vaikuttanut vakavalta. Yli viisi sekuntia yliaikaa riitti kuitenkin kakkossijaan, kun voittajalle oli siunaantunut yksi virhe radalta. Oli kuulkaas runsaat palkinnot !

Tokalla radalla oli roskat jo pois korvista, mutta minä päätin sitten vetää Tärpän ohi kolmoshypystä. En vain ohjannut riittävän selvästi. Korjaamiseen meni aikaa, joten tulokseen merkittiin myös kasapäin aikavirhettä.

Ennen kolmatta rataa tuntui, että saa omaa jaksamistaan jo vähän kaivella. Seppo Savikon hyppäri vaikutti kivalta ja sitä se myös olikin. Saatiin radalle ihan hyvä latinki, mutta päivän kolmannet kepit oli todella hitaat. Maaliin päästiin kuitenkin tuloksella 0,05! Sillä sijoittui kolmanneksi, joskin tässä viimeisessä startissa oli jäljellä enää 4 kilpailijaa. Taas saatiin runsaasti palkintoja !

Olin ilmoittanut Tärpän myös Syysskaboihin kahteen starttiin, mutta ne piti perua. Tärpän silmät alkoivat rähmiä ja lääkäriin vei tiemme. Kortisonitippoja ja -salvaa yli viikon kuuri, joten antidopingvaroaikakin täytyy huomioida Tärpän parannuttua.

Huomenna pitkästä aikaa tokoa, Cardi Canin Tehotokopäivän merkeissä. Tuonne menen Nessun kanssa. Lisäksi ilmoitin Nessun CC:n verijälkitutustumiseen, olisiko se Nessun laji?

Olen itse potenut maaliskuusta asti ranteen jännetupintulehdusta. Sain elokuussa käteen kortisonipiikin ja se tuntuis auttaneen! Aloin viime viikolla varovasti neuloa, ja toistaiseksi käsi ei ole oireillut.