Pikainen kotitreeni. Laitoin pihalle Esan tekemän rengasesteen ja sit virittelin puusta pudonneen oksan kompostikehikon palojen väliin n. 7 cm:n korkeudelle. Noiden kahden "esteen" välimatka oli just ja just se 5 m ja ne ei olleet ihan suorassa linjassa keskenään, aavistuksenomainen kaarre oikealle.

Nessu sai olla eka. En sen kanssa tehnyt tuota omituista hyppyviritystä yksinään ensin, ajattelin että Sari on kyllä opettanut sille namilautaselle irtoamiset ja takaleikkaukset. Niin kuin olikin, tässä harjoituksessa ei ollut mitään ongelmaa, tehtiin muutama kerta molemmin puolin ja takaleikaten eli vaihdoin puolta koiran takana esteiden välissä.

2165120.jpg

Tärpälle esittelin sen hyppyhässäkän yksinään. Mutta eipä tuo tainnut tajuta esteen omituisuutta lainkaan, oli niin kiire sille namilautaselle. Tein samoja juttuja kuin Nessunkin kanssa ja hyvin meni, ei yhtään stiplua! Koska Pirrenkin pitää päästä syömään karkkia, niin sekin sai tulla tekemään sitä hyppyviritystä. Oksa maahan ja sitten Pirrekin sai juosta namilautaselle, ei pistänyt pahakseen :).

Tein Tärpälle keppikujan, vähän leveämmän kuin mitä on ollut viimeksi kotitreeneissä, mutta kapeamman kuin mitä on ollut ATD:n treeneissä. Hidasteli, jätti kesken, oli epävarma. Eli ilmeisesti Tärppä ei ollut nyt varma, mitä oltiin tekemässä, kun viimeksi Sarilla tehtiin kokeeksi kädellä vieden. Loppujen lopuksi sain pari onnistunutta toistoa, ei ne kovin nopeita olleet mutta päättäväisiä kuitenkin.

Joulu tulee, jaksakaa olla vielä pari päivää kiltisti :)!

2165121.jpg