Pirren kanssa pari luoksetuloa piiiiitkältä matkalta. Pirre on hassu; se ei voi astua betonilevyjen rajoille vaan se on kuin estehevonen kun se lyhentää laukkaa ennen "viivaa" ja sitten loikkaa yli :). Sitten otettiin pari kertaa leikkiruutua, taas piti ensin tarkistaa toinen etutötsistä ennen kuin meni palkalle.

Seuraamistakin tehtiin, ja liikkeestä maahanmenoja. Seuraaminen oli kyllä aikasta pyllystä... Edistäminen parani parilla vasemmalle kääntymisellä, mutta ei ole vielä hyvää. Lisäksi sivusuunnassa etääntyminen on voimakasta ja oikealle kääntymiset ihan kamalia. Liikkeestä pysähtymiset kohtuullisia, mutta johtuen huonosta seuraamisen paikasta se pysäytyspaikkakin on ruma. Liikkeestä maahanmenot meni muuten hyvin, mutta kun ensin tehtiin seuraamista niin ei meinannut mennä ekalla maahan. Saatiin kyllä ihan supersuorituksiakin, joskin seuraamisasennosta johtuen joitain vinojakin makuita. Jotain paikallaoloakin oli, ihan minimaalisesti. Pieni matka ja aika mutta minä piilossa ja toisella kertaa pieni matka ja minä näkyvissä ja tarkoitus ottaa pitkä aika mutta parkkihallissa oli jotain mekkalaa jota Pirre seurasi niin kävin vapauttamassa ennen kuin sai mitään tyhmää päähänsä.

Nessun kanssa leikittiin taas lisää ruutua. Meni hienosti. Tämä ruutuleikki on palkka itsessään, en tiedä että yritänkö koskaan edes tehdä tuosta oikeaa liikettä. Nessunkin kanssa seurattiin ja otettiin liikkeestä maahanmenoja. Lisäksi yritin harjoitella liikkeestä seisomista eli "jää" -käskyä. Ihan alkutekijöissä ollaan (kumma juttu, vaikkei olla harjoiteltukaan!). Jotenkin en ole tyytyväinen, mistä lie johtuu. Niin ja muutenkin leikittiin sillä "venyvällä letillä".

Niin ja tehtiinhän me Nessun kanssa jonkinsortin noutotreeniäkin! Siitä tuli sangen hyvät fiilarit! Nessun kanssa olen vähän jymähtänyt siihen, että se mielellään ottaa kapulan ja pitää sitä, mutta ei oikein liiku se suussa. Tarkoitus on ollut tehdä loppuasentoja, mutta jos otan Nebun ensin sivulle ja sitten pistän kapulan suuhun niin mun kumartelu selvästi sotkee enkä ole muutenkaan saanut kerrottua Nebulle mitä sillä kertaa olen vailla. Olen myös kokeillut sitä, että kun Nebu on ottanut kapulan niin pyydän sen perusasentoon. Noh, Nessu on tullut mutta sylkäissyt kapulan just ennen istumista. Mutta tällä kertaa sain pari kertaa onnistumaan niin että Nebu piti kapulaa vaikka tuli osapuilleen perille asti perusasentoon! Yesh!

Lopuksi Nebu sai potin ruudusta. Kuten Pirrekin. Treenasin koirien kanssa järjestyksessä Pirre-Nessu-Pirre. Jotenkin tuntuu, että Nessun sinni on pienempi kun ei se ruoka ole sille niin kova juttu kuin Pirrelle. Ja toisaalta se on sen verran fiksumpi, että se hyytyy toistoihin paljon helpommin kuin Pirre.