Mentiin perjantaina kovan kiireen saattelemana AST:n epiksiin Espooseen. Kiitos kyydistä Tiina, Marko ja Oona! Menin Nessun kanssa taas mölliradalle kilpailun ulkopuolisena. Rata oli varmaankin ihan normaalia mölliratatasoa, mutta minulle liian vaikea. En löytänyt sitä järkevintä ohjaussuunnitelmaa rataantutustumisajan puitteissa ja tokikin tämä valkeni minulle vasta kun olimme siellä radalla.

1905577.jpg

Mainio Suna

Nessu oli ennen starttia ihan ok fiiliksissä, haukkui ja intoili. Lähtöpaikalla juuri ennen starttaamista pidin Nessun kontaktin tiukasti itsessäni ja se taisi olla ensimmäinen virhe; Nessu ei voinut eikä ehtinyt vilkuilla yhtään mitä porukkaa ja minkä verran siellä radalla häärii. Lähtö meni ok, mutta takaleikkaus Aalle ei onnannut ja Nessu väisti tuomaria. Tehtiin Aa uusiksi ja sain puolen vaihdettua alastulolla. Käskytin Nessun putkeen liian myöhään ja ohihan tuo ampaisi, tsekkaamaan ratahenkilöt. Loppuradasta mulla ei olekaan isommin muistikuvia, tulos oli HYL kieltojen vuoksi mutta en ole ihan varma oliko kieltoja enemmän kuin kolme. Muistan ainoastaan viimeisen esteen kiellon, olin suunnitelmani mukaan koiran vasemmalla puolella mutta ilmiselvästi olisi kannattanut olla oikealla. Tämä oli eka "kylillä käynti" luonnetestin jälkeen ja siinä mielessä meillä meni hyvin. Vaikka Nessu radalla ollessaan reagoi ratahenkilöihin selvästi ja epäilyksellä niin se ei kuitenkaan vajonnut sellaiseen moodiin ettenkö olisi saanut siihen enää yhteyttä vaan Nessu oli "puhuteltavissa" koko ajan. Eiköhän se tästä taas!

1905589.jpg

Komea Rune

Tiina ja Madde olivat edelleen sikahyviä ja tekivät varmalla työllä tuloksen -10,54, sillä sijoittui neljänneksi. Hienoa, onneaonnea! Madden vauhti ei ollut ihan sitä nopeinta (treeneissä?) nähtyä mutta kunnon perustahti joka tapauksessa. Nyt Tiinalla ja Maddella on kolme möllikisanollaa takana joten "luokkanousu" virallisiin tai ainakin episkisojen kisaavien startteihin on hankittuna ;). Kepit kuntoon ja menoksi :D!

1905584.jpg

Runen tytär Tiiti

Tiistaina oli tarkoitus mennä Kirkkonummelle epiksiin mutta aikataulu on yksinkertaisesti liian tiukka, en ehdi mitenkään töiden jälkeen ajoissa paikalle. Noh, kai noita tulee vastakin! Ja eiköhän se Sarikin saa järjestettyä mulle/meille ratatreeniä! Tärpällä on juoksu ja sen kanssa vain lenkkeillään tällä hetkellä. Pirrekin tuntuisi olevan taas vähän huonompana (ne lonkat), vaikka eihän se estäisi tokottelua. Tokoa ei olla tehty nyt varmaan viikkoon yhdenkään koiran kanssa. Tänän ei ehkä sada joten voisihan sitä pienet tokottelut ottaa.

1905592.jpg

Agimalinootti Tomo

Omista koirista tai treeneistä ei ole edelleenkään uusia kuvia mutta kävimme eilen treffaamassa Misaa ja hänen laumaansa Levannossa. Kuvissa seikkailevat tällä kertaa islanninlammaskoirat Rune, Tiiti ja Tromma sekä malinoisit Tomo ja Suna.

1905581.jpg

Tiitin tytär Tromma, ei hetkeäkään paikoillaan!