Joo, taisi tulla päivitysväliennätys. Noh, eipä olla juuri treenattukaan. Täällä etelässä on ollut sadekausi ja lisäksi pimeää on kuin tontun peräsuolessa (joo, en ole käynyt, mutta isot pojat kertoi että siellä toooosi pimeetä...). Eli kotitreenitkään ei ole oikein napanneet.

Tärppä on käynyt ATD:n agitreeneissä maanantaisin. Ne on menneet oikein kivasti, Erja ja Mimmi ovat erittäin päteviä! Usein ovat vieläpä kumpainenkin paikalla, joten pienehkössä ryhmässä saamme tehdä hommia mukavasti. Ohjelmassa on ollut pakkovalssia, keppejä, irtoamista, pimeän kulman putkea ja sen semmoista. Kerran leikin (huonolla menestyksellä) Tiinaa ja Maddea Tuija Kokkosen koulutuksessa Riihimäellä Madden juoksun takia. Ei vakuutettu sen enempää osaamisella kuin kondiksellakaan, mutta hauskaa oli ja tarpeeseen tuli, kiitos Tiina!

1957883.jpg

Sisätokoa on tehty ihan vain pari kertaa ja vähän viime viikolla. Nessu noutoa jossain muodossa, samoin Tärppä. Lisäksi on tehty tolpankiertoa (tai siis tuolin) kaikkien kanssa. Tärppä on harjoitellut paikalla odottamista ja Nessulle on esitelty avon paikallaoloa eli minä olen käväissyt nurkan takana näkymättömissä. Pirre on sitten saanut hömpöttää "vain jotain" ja voi että kuinka hienosti se hömpöttääkin! On niin surku, että sen kanssa ei voi tehdä oikeastaan yhtään mitään :(. Romulonkat aiheuttaa nykyisellään jatkuvaa oireilua ja seurannaisvaikutusten myötä koko kroppa on enempi vähempi jumissa. Hoitona tällä hetkellä "yöpuku" (Back On Track loimi), Rimadyl, B-vitamiini ja nivelnestelisäravinteita. Osteopaatin suosittelemaa akupunktiota suunnitellaan, kuten myös hierojaa tms.

Viime viikonloppuna olin kunnostautuvani ja tein Tärpän kanssa kujakeppejä tuossa pihalla (sadekausi piti tauon ja maan pinta oli aavistuksen jäässä, joten ei mennyt nurmikko ihan täysin tärviölle kujaa sahatessa) peräti neljään eri otteeseen. Kujaa sai kummasti kavennettua ja jostain syystä Esaa ei tarvittu lainkaan avuksi! Eli jossain on joku herne löytänyt kuppiin ja Tärppä osasi kepeillä(kin) viilettää suoraan namilautaselle eikä tarvittu humaania imutusta. Jei! Nyt yritän metsästellä joululomalle paria kolmea hallituntia, että pääsisin tekemään ainakin keinua, lisää keppejä ja varmaankin rengasta ja takaleikkauksia.

1957935.jpg