Tiina siskoineen miehineen ja nelijalkaisineen.

Tiinalta tuli hyvää vinkkiä miten jatkaa seuraamisen työstämistä Pirren kanssa. Käännöksistä aloitetaan ja koitetaan palkata eteenpäin, palkka lentää. Että josko Pirrelle tulisi kiire siinä käännöksessä eikä jäisi tekemään sitä lenkuraansa. Harmi, että tuo ei ole lelusta innostuvaa sorttia, se sopisi paremmin heitettäväksi palkaksi. Mutta testasin namin kanssa joitain kertoja kehitystä oikeaan suuntaan tuntui olevan.

Niin joo, aloitettiin paikallaololla. Pirre ja Onni, aikaa n. 2,5 minuuttia josta olin ekan minuutin tolpan takana. Itse pötkötys meni hyvin, mutta ei mennyt maahan ekalla ja nousi omia aikojaan ylös. Pahus. Ajattelin, että tuota ei-ekalla-alas ongelmaa voisi yrittää hoitaa niin että aluksi muutamia sivulla maahanmenoja ja sitten paikallaolomaisesti niin että lähden kälppimään. Ei kauas eikä pitkäksi aikaa että saisin jotain toistoja. Ja etukäteen ylöspomppaamista voisin fiksailla vanhaan malliin eli palkkaan maahan enkä ota loppuasentoa.

Liikkeestä seisomiset meni ihan jees. Steppaamista juu, mutta saatiin muutama aika hyvä pysähdys. Tätä lisää muutamilla treenikerroilla ja sitten voisi yrittää ottaa sitä liikkeestä maahanmenoa rinnalle. Ettei se levähdä sitten uudestaan. Kerran taidettiin hypätä ja potin sai ruudusta. Muuta ei sitten otettukaan.

Nessu teki luoksepäästävyyksiä Outin ja Markon kanssa. Nyt tehtiin niin, että Nessu on sivulla ja mä syötän sitä solkenaan ja leikkituomarit tulee kohti, kyykistyy ja koskee kaulaan/rintaan. Meni jees, Nebu kiinnitti huomionsa nameihin mallikkaasti. Tarkoitus on sitten pikkuhiljaa vähentää nameja, lisätä kopelointia ja josko joskus saisi jonkun vieraammankin ihmisen kopeloitsijaksi.

Nessu ja Madde teki pienen paikallaoloharjoituksen. Meni ok, mutta tässä on vielä paljon työtä ennen kuin ollaan yli 2 minuutissa ja täydessä matkassa. Nessu kävi myös pöydällä kopeloitavana. Tätä kyllä kannattaa tehdä jatkossakin, ei sen ilme mitenkään iloinen ole.

Niin ja Nessu teki kans liikkeestä seisomisia. Ensin paremmin, sitten tosi huonosti, hiippaili. Ilmeisesti ei oikein keskittynyt tai sitten mä taas käytin jotain outoa/vaihtuvaa äänensävyä.