Päästiin Tärpän kanssa ekaa kertaa yskän jälkeen vihdoin treeneihin. Ja kivaa oli! Ja olipas Tärppä ehkä vähän liikuttava, kun  tajusi, mihin ollaan menossa :).

Treenattiin "sinne ja takaisin" -rataa. Suoraan pitkää sivua päästä päähän, matkan varrella kinkkinen pussi-rengas -yhdistelmä, mustan putken väärä pää ja metka hyppykulma. Periaatteessa mentiin kyllä koko ajan suoraan, mutta pienillä asioilla on paljon väliä ja esim. tuo pussi-rengas -juttu ei ollut ihan  yksinkertainen. Samoin musta putki tuotti takaleikkauksen yhteydessä aluksi stipluja. Erityinen treenien ilonaihe oli kepit. Tärppä teki monta kertaa, molemmin puolin ja vedätettynä kutakuinkin 95% puhtaita suorituksia. Ja kesti toistoja! Kylläpä tuli hyvä mieli, kun pitkästä aikaa päästiin treenaamaan. Tosin huomisen ohjatut treenit jää pomon läksiäisten takia väliin, mut ehkä mä kestän ja ehkä hyvä, ettei ole yskätauon jälkeen treenejä peräkkäisinä päivinä.

Treenitauon aikana olen neulonut ja valmistakin on tullut. Tuplasukat työkaverille ja Kai-Meit anopille. Kai-Meit on ihanat...! Pitää varmaan tehdä itsellekin. Nyt on puikoilla toiset tuplasukat työkaverin vaimolle ja jonossa on parit villasukat pariskunnalle, jota en ole koskaan tavannut :P. Ja kynsikkäiden korjaus. Ja synttärilahjasukat. Näitä "tilaustöitä" on kyllä pukannut päälle suoraan sanottuna ovista ja ikkunoista ja täysin yllättäen ja pyytämättä. Taidan alkaa kokeilla sitä ei-sanaa ennen kuin neulomisen ilo alkaa vähetä. Neulon mieluiten muille kuin itselleni, mutta pyydetyssä työssä on tiettyjä odotuksia, laatuvaatimuksia jne., semmoista pientä riskiä, että otan paineita. Mut perjantaina on työpaikan käsityökerhon ekat käsityökahvit, ja se on ihan loistojuttu se!