Pyynö kasvaa kohisten. Ikävä kyllä nuoren miehen vatsa oli sekaisin ja tuli pientä treenitaukoa sen vuoksi, kun en halunnut nameja syötellä. Pentu oli onneksi reipas koko vaivan ajan, joten varsinaiselle huolestumiselle ei onneksi ollut tarvetta. Sitä minä sen sijaan hieman jännäsin, että lähteekö maitokulmahampaat oikeiden hampaiden tieltä ja kyllä ne onneksi tippuivat sitten itsekseen ilman lääkärireissua!

Jokelan treeneissä on pientä taukoa, mutta Pyynö on käynyt ATD:n järjestämällä kurssilla Tiltun Koirakoulussa. Kurssi on ollut erinomainen, ja saa toivottavasti jatkoa elokuussa. Siellä mm. totesin, että joo-o, Pyynö taitaa olla vähän vilkkaammanpuoleinen pentu... Muut kurssilaiset odottelevat nätisti, mutta Pyynö huutaa ja teutaroi heti, jos ei ole ohjattua toimintaa. Ja ne muut kurssilaiset eivät ole maltankoiria tai tipsuja, vaan esim. työlinjainen bc, kelpie, kromföhrländer ja labbis, joissa kaikissa on kyllä potkua.

Tärppä on palannut agilitytreeneihin kohdunpoistoleikkauksen jälkeen. Vielä ei olla samassa kunnossa kuin ennen leikkausta, mutta eiköhän se tästä taas etene! Viime viikonloppuna pidettiin "miniloma" Hyväristen kanssa, kun vuokrasimme mökin Luumäeltä Agirotuviikonlopuksi. Kisasimme vain perjantaina ja sitten joukkueradan sunnuntaina, joten helteinen lauantai pyhitettiin lorvailulle laiturille ja energianpuuskan yllättäessä pyörähdimme järveen. Terapeuttista! Itse kisat eivät menneet ihan putkeen. Molemmilla virallisilla radoilla tein ihan itse Tärpälle vitoset, ensin vedin sen yli puomin alastulon ja toisella radalla unohdin pyytää hyppäämään takaakierretyn  esteen. Yliaikaakin tuli molemmilta radoilta. Ihme ja kumma sijoituimme kuitenkin kolmansiksi hyppärillä! Sunnuntaina joukkueradalla oltiin vain turkasen hitaita, mutta ei muita virheitä.

Punkkeja on saanut poimia koirista ihan urakalla! Myrkyt on ostettuna, vielä kun saisi ne laitettua koiriin.