Eilen oltiin Tiinan kanssa taas Sarilla saamassa oppia. Ohjelmassa oli rataharjoitus, pelottavaa! Peräti 12 estettä; aita, okseri, pituus, aita, puomi, hyppy, pussi, hyppy, A, rengas, aita ja putki. Ne ei olleet ihan suorassa jonossa ja yksi puolenvaihtokin oli rataan tullut. Mutta muistettiin rata ja minä jopa jaksoin "juosta" sen! Nessun kanssa ei onkkelmia, pari esteen ohitusta ja yksi väärinpäin tekeminen mutta kaikki menee siihen piikkiin kuin muutkin mokat eli että en osaa ohjata (vielä ;)).

1736436.jpg

Kuva Marko Hyvärinen

Tärpän kanssa olikin sit vaikeampaa... Ekan aidan jälkeen piti mennä syömään Aan alastulolle jätetyt namit muutamaankin kertaan ennen kuin sain Tärpän pysymään radalla. Mun "ohjaaminen" oli sitä että juoksin niin lujaa kuin onnistuin ja toivoin että Tärppä tekee esteet... Noh, kyllä se joitain tekikin :). Puolenvaihto puomin alastulolla ei onnistunut, Tärppä ei osannutkaan edetä mun oikealla puolella. Luulen, että johtuu siitä että a) "käteentuloharjoitukset" tulee tehtyä liian vasenpainotteisesti ja b) viime päivinä on leikitty seuraamista. Aata Tärppä ei vielä tee, sillä on ihan menohaluja sinne mutta ei osaa tehdä sitä vauhdilla joten ei pääse ylös. Radan lopulla innostuin renkaan onnistumisesta niin paljon että harhauduin reitiltä siinä kehuessani että seuraava hyppy meni säätämiseksi. Putki ja puomi oli rinnakkain ja Tärppä oli jo menossa puomille mutta *TADAA* vaihtoikin putkiputkiputki -hokemalla oikeaan esteeseen! Aan kanssa vähän säädettiin pari kertaa ja treenin lopuksi tehtiin pelkkää rengasta muutama kerta.

Illalla olin Riksussa agikisaturistina ja kyllä kannatti :D! Sari ja Telkkä nousivat kolmosiin! Jeee!

1736442.jpg

Kuva Marko Hyvärinen

Tänään aamupäivällä käytiin Tiinan ja Markon kanssa Jokelan kentällä treenaamassa. Pirre oli ihan super :)! Otin pari luoksetuloa (ei pysäytysharjoituksia nyt), täysi alon matka mutta tuli siis niin lujaa kuin uskon sen ylipäätään pääsevän. Ja se Pirren luoksetuloilme, se oli entisellään ja sen voimin jaksaa kyllä taas varmaan treenata ;). Seuraamisessa Pirre oli innokkaan oloinen, tein siinä seassa liikkeestä maahanmenon avo-tyyliin ja Tiina sanoi että se meni ihan kympisti, tippui nopeasti alas ja nousi hyvin istumaan. Kivakiva! Paikallaolo reilut 2 min. ja minä piilossa, meni hyvin! Sitten vielä pari toistoa kaukoalkeita ja se riitti Pirrelle.

Nessu aloitti paikallamakuulla. Muuten meni oikein hyvin mutta ennen Markon käskytyksiä säätäessä Nessu meni mun valmis-sanasta maahan. Itse paikallaolo oli ok mutta nousi huonosti istumaan. Nousi tai nytkähti käskystä kyllä mutta kun ei sillä siunaaman sekunnilla tullut kehua tai namia niin vajosi takaisin maaten. Tätä täytyy treenata! Turhia pistemenetyksiä tuommoiset jos varsinainen liike tulee kuitenkin tehtyä ihan ok! Sitten vähän leikkiä ja seuraamista kissanruokapotilla. Seuraaminen oli häsläämistä mutta sain kuitenkin pikkupikkupätkän innostuneenoloistakin seuruuta ja siitä potille.

Nemo sai enimmäkseen leikkiä. Ensin Tiinan kanssa, halusin nähdä leikkiikö vieraan kanssa. Leikkii ja hyvin :). Nemo oli aika lailla nenä maassa. Jumppautin vähän, leikin lisää, muutamia perusasentoja ja leikkiä ja se oli siinä.

Tärppä oli vimppa. Se ei oikein keskittynyt, sille uusi kenttä ja onkohan tuo tehnytkään treeniä nurtsilla muualla kuin kotona. Leikkiä, istuallaan odottamista ja ihan pikkipikkiriikkinen seuruu. Leikkiä ja lopetus.

1736476.jpg

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä TUUKKin kentälle tekemään ihan vähäsen agia Madden ja Tärpän kans. Tuntuivat olevan vähän väsyjä kumpainenkin, lieneekö painostavasta säästä johtuvaa, en muutakaan keksi. Marko auttoi Tärpän pari kertaa Aan harjalle, palkkaa siellä ylhäällä ja kontaktipinnalla. Sitten pari suoraa hyppyä oikealta vieden lelunheittopalkalla. Meni ihan ok jos en itse törmäillyt esteisiin.