Ohjelmassa agiliitoa rataharjoituksena ja mulla oli mukana Tärppä ja Nessu.

Sari visioi rataharjoituksen jossa oli alkupätkällä valssi putken päässä ja kolmen hypyn rivi, edestä, takaa ja taas edestä mentävä S-kiemura. Sitten matka jatkui ehkä aavistuksen helpommilla puolenvaihdoilla Aan alastulolla ja valssilla aidan ja renkaan välissä. Loppusuora, johon mennessä kondis olikin jo sit totaalisen loppu, juostiin ihan vain ja ainoastaan sisulla.

1759657.jpg

Madde meni ekana. Niin siistiä, niin siistiä! Nollarata ja reipas tempo! Tiina ja Madde on kyllä niiiiiin hyviä!

Nessu oli seuraavana. Se alun S-kiemura meinasi mennä vikalla hypyllä plörinäksi ja oikeassa elämässä siitä olisi varmaan tullut kieltokin kun en ohjannut ajoissa ja tarpeeksi sille hypylle. Seuraavat esteet, putki, aita ja Aa meni aivan superisti! Nessu meni Nessuksi lujaa, saattoipa olla jopa ihan "pony express -laukkaa"! Seuraavat hypyt meni ihan tuurilla, renkaan jälkeiselle muurille Nessu taisi vähän irrotakin. Loppusuora alkoi keinun jälkeen sellaisessa kulmassa että sinne piti vähän "tehdä vekkiä", vein Nessua vissiin turhankin pitkälle, tuli itselle semmoinen olo että kyllä se ymmärsi vähemmälläkin. Ja loppusuoralla Neppupeppunen kans juoksi ihan oikeasti jo :). Harmi, että yksi rima tippui siinä vauhdin hurmassa. Mutta yhtä kaikki, Nessu oli mun mielestä aivan rockrock! Ei se nopea ole mutta nyt oli vähän tötterökorvaa ja menemisen meininkiä. Ja sinne Aalle Nessu meni kyllä oikeasti hyvin.

1759660.jpg

Kuva Tiina Lösönen

Sit sama Tärpän kanssa. Epäilytti enemmän kuin vähän; kahdet edelliset agiloinnit kun meni vähän nenä maassa ja tässä oli kuitenkin jo radantapainen, vissiin 15 estettä kaiken kaikkiaan. Noh, olin jo myöhässä sen tokana olleen putken jälkeen joten se S-kiemura meni sössien läpi. Yllättäen Tärppä kuitenkin jatkoi rataa mun kanssa. Aa kiinnosti, muttei kiivennyt sinne ominpäin. En enää muista jäätiinkö tässä vaiheessa treenaamaan Aata erikseen vai jatkoinko matkaa mutta nostettiin Tärppä ylös Aalle ja sit se alkoikin imeä se Aa niin paljon että se meni sitä ilman vauhtia omia aikojaan... Radan jatkuessa Aalta eteenpäin mä kämmäilin ja huolella, päädyin yhdelle hypylle niin huonosti että mentiin se toisesta suunnasta kuin oli tarkoitus... Rengas ja muuri meni hienosti. Keinua ei ollut tarkoitus tehdä radanosana mutta Aata treenatessa Tärppä karkas sinne kielloista huolimatta. Ehdin vähän pehmentämään keinun laskeutumista mutta lentokeinunhan tuo teki. *HUOH*. Noh, ei jääty sitä miettimään vaan jatkettiin sitä mitä oltiin tekemässä. Se radan loppusuora meni sit silleen että Tärpän silmät sytty ja urku tais vähän aueta. Yritin sit vaan juosta lujaa...

Tehtiin alkukoukero uudestaan Sarin ohjeiden mukaan eli että en veisi Tärppää sinne putkeen niin pitkälle niin ei tule niin kiire sitten sen valssin ja S-hyppytsydeemin kanssa. Tällä kertaa toimi kuin junan vessa! Ei mulle jäänyt kahvinkeittoon aikaa mutta sen verran että ehdin sijoittua vähän paremmin ja se hyppyjuttu meni suorastaan agilitynnäköisesti Tiinan mielestä. Jee! Nessun kanssa tein sit vielä keppejä kun en ole niitä ohjannut kuin kerran Sarilla. Nessu hakee eka välin aika kivasti mutta ei taida kestää vielä mitään irtoamista. Eka väli löytyi myös vasemmalta viedessä mutta mun kädessä ollut nami taisi punkea sen sieltä pois heti alkuunsa. Eli uskon että tuo olis pujotellut molemmin puolinkin.

1759729.jpg

Kuva Tiina Lösönen

Sari meni vielä tekemään pk-tottista kun Ojangossa on siihenkin esteet. Otettiin Tiinan kanssa tokohyppy kun siellä sattui hyppyeste olemaan. Nessu oli ok, liikkui kun menin sen viereen ja istui vinoon mutta hyppäsi ekalla ja seisoi suurinpiirtein esteen keskellä.

1759666.jpg

1759709.jpg

Agituksista jäi tosi hyvä fiilis. Tärppä teki enemmän ja paremmin kuin odotin, putket, maanantain ongelma, sujui kuin vettä vaan ja se ajatus Aasta taisi mennä läpi. Minä pystyin menemään radat (vaikka totaalisen puhki olinkin ja piti laittaa sisu peliin) yhdellä unohduksella. Ja Nessu, mä olen siitä niin ylpeä! En tiedä mitä mieltä muut on mutta mun mielestä Nessu teki radassa semmoisen pätkän ettei olla siltä ennen nähty! Eli todella hyvää fiilistä ja kelpo vauhtia!