Ei pysty oikein kuvaamaan! Outoa... Sen verran pidän tuota laumaa vielä silmällä kun pihallakin mennään enimmäkseen vielä kapeilla poluilla ja siellä ei todellakaan näillä säillä konttailla, joten jää valokuvat toistaiseksi ottamatta.

Pyynön pari ekaa yötä on mennyt hienosti. Tärppäkin sulaa hitaasti mutta varmasti. Isompi ongelma, jos tässä vaiheessa pennuntulon jälkeen vielä voidaan ongelmista puhua, on se kun Nessu tuumii tunteiden vyöryessä, että voi kurmoottaa Pirreä. Mulla on toistaiseksi ainakin silmät vielä niin pennussa, että sen kanssa ei tule mitään "kriisitilanteita", että on jäänyt liian vähälle tuon Pirren ja Nessun seuraaminen.

Tässä Pyynö pissapaperijahdissa "kotikotona" Särkivaaralla.

Pyynön kanssa on käyty kertaalleen harjoittelemassa remmikävelyä, hienosti meni! Tytti olikin jo aloitellut asennonvaihtoja, joten niistä on mun helppo jatkaa :). Ollaan aloitettu myös häkkiharjoitukset, koska Pyynön ekat treeniretket on jo ihan nurkan takana. Ja ihan varovasti kokeilin houkuttelulla perusasentoon, mutta en kyllä uskalla tehdä tuota enempää ilman pätevämpää apua. Sen verran tärkeä juttu tuo perusasento, jos kisakoiran urasta haluaa haaveilla. Parempi, jos tulis kerralla opetettua oikein!

Metkaa seurata, kuinka erilaisia tai samanlaisia erirotuiset koirat ovat :). Aussiepennun ketteryys on kaikessa pentukömpelyydessäänkin aikamoista verrattuna cardiin :P!