Pirrenhän kanssa mä olen tuolla tavannut käydä, mutta eilen ell suositteli Pirren jättämistä kotiin lepäämään ihan varmuuden vuoksi kun Pirrelle annettiin Cartrophen -pistos ekaa kertaa. Otin sitten Nessun mukaan, vaikka se ei kyllä ole "kohderyhmää", en halunnut jättää maksettua vuoroa käyttämättä.

Aluksi tehtiin paikallaolo. Ekan kerran kun jätin niin Nessu lähti perään. Otin kyllä matkaa aika reippaasti siihen nähden mitä on viime aikoina treenattu. Kävin jättämässä Nessun uudestaan ja jäin 10 askeleen päähän. Paikallaoloaika oli 3 min. josta vähennetään siis tuo uusintajätön viemä aika. Mut muuten Nessu pysyi! Pisin aika mitä ollaan varmaan koskaan otettu!

Koska vapaaharjoitteluvuorolla saa tehdä mitä huvittaa niin otin aavistuksen seuraamista. Sitten luoksetuloja lyhyeltä matkalta (noh, ei olla kovin kaukaa koskaan edes harjoiteltu). Nessulla oli taas vaikeuksia jäädä istumaan, tätä riesaa riitti monessa harjoituksessa, pitänee vähän palautella mieliin odota-sanan merkitystä.

Sitten tein liikkeestä maahanmenoja ja ne meni U P E A S T I ! Ensin hidastin maa -käskyn kohdalla ja palkkasin heti. Sitten käytin käskyn kanssa kroppa-apua mutta jatkoin matkaa metrin pari. Kaik sujui!

Muutama hyppykin tehtiin ja ne meni harjoituskertoihin nähden ihan sairaan hyvin. Nebu lähtee hyppyyn suht hyvin, pysähtyy kivasti mutta välillä liian esteen sivuun. Pitää lähettää se hyppyyn ihan vasemmasta reunasta. Malttaa seistä melko hyvin, mutta ihan viereen asti en pääse ilman että liikkuu (samanmoista kuin Pirrellä; voiskohan vika mitenkään olla minussa?!?!?). Mutta noin yleisesti ottaen kertakaikkisen mainioita suorituksia todelliseen osaamiseen nähden.

Jatkoin taas parin toiston verran sitä liikkeestä seisomista. Eli kädellä ja namilla pysäytys, käsky "jää". Ihan alkutekijöissä ollaan, mutta fiilari on ihan jees. Lopuksi leikittiin ruutua, Nessu tykkäsi.